Середа, 24 Кві 2024, 4:03 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Травень » 2 » Відбулася ХVI районна спартакіада освітян
7:54 PM
Відбулася ХVI районна спартакіада освітян

28 квітня 2018 року  з метою популяризації  здорового способу життя,  на базі Багатянської школи відбулася районна спартакіада працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Традиційно, організатором цього заходу є райком Профспілки працівників освіти і науки, а також відділ освіти Ізмаїльської РДА. 
         В цьому році в змаганнях прийняли участь дванадцять команд, а саме 160 спортсменів навчальних закладів району. Програма спартакіади передбачала змагання з 8 видів спорту:   шахи, шашки, настільний теніс, стрибки в довжину з місця, згинання  рук в упорі, стрибки через скакалку, піднімання тулубу з положення лежачі та  змагання з волейболу серед жіночих  та чоловічих команд.
     Відкрили спартакіаду головний суддя, директор районної ДЮСШ  Мардар М.Х., директор Багатянської ЗОШ  Мінжинер О.І., які  озвучили програму змагань та побажали всім учасникам перемоги, успіхів, а саме головне - здоров"я.

         В дуже напружених емоційних  баталіях спортсмени змагалися за перемогу у волейболі. Серед чоловіків перше місце зайняли освітяни з Комишівської школи,  друге місце у суворовців, третє місце зайняли спортсмени Утконосівської школи.  Четверте місце у волейболістів Старонекрасівської ЗОШ, п’яте місце зайняли саф’янці, а  шосте місце у команди Утконосівського інтернату.

          Серед жінок перше місце посіла дружня команда з Кам"янського НВК, друге місце у досвіченої команди Багатянської школи, третіми стали новонекрасівські спортсменки. Четверте місце у  команди Ларжанського НВК, п’яте місце посіла команда Першотравневської школи.
      В  змаганнях з настільного тенісу чемпіонами та призерами серед чоловіків стали: перше місце - Дмитрашко А.А. з Саф’янської ЗОШ, друге місце Чернобай І.Ф. з Утконосівської ЗОШ.

Серед жінок переможцем стала Скрипниченко Т.В. з Новонекрасівської ЗОШ, друге місце у  Руденко Л. з Ларжанського НВК, третє місце у спортсменки з Комишівської ЗОШ Лотоковської Л.М.
   В змаганнях з шахів серед чоловіків чемпіоном став Янков І.І. - Саф’янська ЗОШ, другим -  Гросу П.С. з комишівської ЗОШ,  третє місце зайняв Смелянський А.С. з Ларжанського НВК.

Серед жінок перше місце зайняла спортсменка з Старонекрасівської ЗОШ,  друге місце у Деной М.М. з Кам’янського НВК і третє місце  у Кулакової Л.І. з Новонекрасівської ЗОШ
  В змаганнях з шашок серед чоловіків перше місце зайняв Кулава І.В.  -Утконосівська ЗОШ,. другім став  Дрегля М.І.  з Комишівської ЗОШ, третє місце зайняв Чілібицький І.П. з Кирничанської школи. 

   Серед жінок в змаганнях з шашок  чемпіонкою стала  Мунтян А.П. -  Комишівська ЗОШ, друге місце  у Фтомович Г.Д. з Бросківської ЗОШ,  і третє місце у Бєловол Т.П. з Кам’янського НВК.
     В гімнастичних вправах в під’йомі  тулуба з положення лежачи серед жінок перше місце посіла Соколова О.С з Старонекрасівської ЗОШ,  друге місце у Мирошникової   з Камянського НВК, третє у Скицан з Ларжанського НВК. Серед чоловіків  чемпіонам став Касап О.О.з Камишівської ЗОШ, другим Клименко С.С. з Бросківської ЗОШ, третім  став Бабийчук О.М. з Суворовської ЗОШ.

В змаганнях зі згинання  та розгинання рук серед чоловіків  перше місце зайняв Жечков М.П з Суворовської ЗОШ, друге місце у Пушкова Ю.С з Кам’янського НВК,  третє місце у Боткалу Д.П. з Утконосівської ЗОШ.. У вправах з стрибків через скакалку серед жінок перше місце зайняла Руденко Д.В. з Ларжанського НВК,  друге місце зайняла Фтомович Г.Д з Бросківської ЗОШ, третє місце у Перчун Д.В. з Комишівської ЗОШ.
       В змаганнях з стрибків з місця в довжину серед жінок переможецею стала Поповиченко М.І. з Новонекрасівської ЗОШ, другою стала Манолі П.А з Комишівської ЗОШ, третє місце зайняла Клінчєва Д.І, з Кам’янського НВК. Серед чоловіків  перше місце зайняв Пенчев І.В. з Старонекрасівської ЗОШ,  друге місце у Смокова М.І. з Суворовської ЗОШ, третє у Аржинт П.Д. з Утконосівської ЗОШ.
        В загальнокомандному заліку перше місце посіла команда Комишівської ЗОШ, на другому місці команда Кам’янського НВК, третє місце зайняла команда Ларжанського НВК.

Далі місця розподілилися наступним чином: 

  • Старонекрасівська ЗОШ, 
  •  Новонекрасівська ЗОШ, 
  •  Суворовська ЗОШ,
  •  Саф'янська ЗОШ, 
  • Багатянська ЗОШ
  • Утконосівська ЗОШ, 
  • Бросківська ЗОШ, 
  • Утконосівський інтернат,
  • Першотравневська ЗОШ.

  В ході урочистого закриття Спаракіади з привітаннями та  словами вдячності звернулася  голова районної організації профспілки працівників освіти Копил О.О., яка  наголосила, що  районна Спартакіада є прекрасним заходом, який об"єднує освітян, дає можливість вкусити смак перемоги, відчути командний дух, відчути  себе  молодими, енергійними, сильними.

.Усі чемпіони та призери у видах спорту були нагороджені медалями та грамотами районного комітету Профспілки працівників освіти. Всім командам, які зайняли І,ІІ,ІІІ  місця,  були вручені кубки. Переможці волейбольних баталій також були нагороджені переможними кубками. 

Переможцю загальнокомандного заліку, команді  Комишівської школи  було врученоі комплект спортивної форми.     

Більше фото можна переглянути за посиланням: https://photos.app.goo.gl/wNnVEP2MeHSUcGmH2

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 695 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz