Субота, 27 Кві 2024, 0:48 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 15 » Відбулася педагогічна майстерня для вчителів природничо-математичного циклу
4:04 PM
Відбулася педагогічна майстерня для вчителів природничо-математичного циклу

Найважливіше завдання школи – розкрити творчі здібності,
обдарування, таланти своїх вихованців

В.О.Сухомлинський

 

15 березня 2019 року на базі Кислицької школи відбулась педагогічна майстерня для вчителів природничо-математичного циклу з теми «Робота з обдарованими учнями, як індикатор професійно-педагогічної компетентності вчителя».

На семінарі обговорили цілу низку питань щодо розвитку обдарованої дитини, ознайомились з досвідом роботи вчителя біології вищої категорії, старшого вчителя Дараган Г.Ф. Практична частина семінару була представлена уроком з теми «Клітина. Будова та функції основних компонентів клітини. Тканини організму.» Вчитель професійно, грамотно побудував урок, враховуючи вимоги сучасної педагогіки. Використовуючи групову форму роботи, роботу з додатковими джерелами інформації, фрагмент навчального фільму, презентації вчитель досягнув кінцеву мету. Учні активно працювали, демонструючи свої глибокі міцні знання з предмету.

Учасники семінару відзначили високий професіоналізм Галини Федорівни, її творчий потенціал та наполегливість в роботі. Методисти РМК надали молодим вчителям методичні рекомендації щодо впровадження інтерактивних технологій в роботі з обдарованими учнями, а досвід роботи Дараган Г.Ф. надихнув на перспективи в роботі .

Обдарованість – це високий рівень здібностей людини, що дозволяє їй досягти особливих успіхів у певній галузі діяльності. Але не забуваймо, що творцями таких дітей повинні бути педагоги. Тож виховуймо дітей, які в майбутньому стануть інтелектуальною, творчою основою формування нашої країни.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 432 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz