П`ятниця, 29 Бер 2024, 4:39 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 19 » Відбулася районна інструктивно - методична нарада для заступників директорів з виховної роботи
12:46 PM
Відбулася районна інструктивно - методична нарада для заступників директорів з виховної роботи

15 лютого на базі районного методичного кабінету відбулась інструктивно - методична нарада для заступників директорів з виховної роботи. В ході наради методистом з виховної роботи Кіосєвою О. В. були розглянуті питання: «Про стан виховної роботи та рівень вихованості учнів Кирничанської ЗОШ», «Про участь загальноосвітніх навчальних закладів в районному турі фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»». Особливу увагу методист звернула на проведення якісної профілактичної роботи щодо запобігання поширенню наркоманії, тютюнокуріння та вживання алкогольних напоїв серед дітей та учнівської молоді та запобіганню злочинних проявів в поведінці неповнолітніх. Рекомендовано налагодити співпрацю класних керівників з працівниками психологічної служби, служби у справах дітей Ізмаїльської райдержадміністрації, Ізмаїльським районним центром соціальних служб для сімꞌї, дітей та молоді та Ізмаїльським відділом пробації.

З метою ефективності і якості навчально-виховного процесу та показника сформованого ставлення учня до навчання, людей і до себе в школах району проводиться діагностування з визначення рівня вихованості учнів за методикою Н. Капустіна та П.Третьякова. Методист з психологічної служби Руснак І. В. виступила з питанням про стан рівня вихованості учнів шкіл району, та спрямувала подальшу роботу заступників директорів в цьому напрямку.

В ході наради було звернуто увагу на ведення документації щодо здійснення контролю у системі управління виховним процесом.

З метою якісної підготовки до проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») методистом ЦДЮТ Бур’ян Т.З. надані методичні рекомендації щодо участі учнівської молоді шкіл району.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 462 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz