П`ятниця, 26 Кві 2024, 5:07 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 12 » Відбулася районна методична рада
3:30 PM
Відбулася районна методична рада

12 лютого 2015 року за планом РМК відбулося засідання районної методичної  ради. На порядку денному були винесені наступні питання:

1. Схвалення матеріалів перспективного педагогічного досвіду  вчителів, які представлені на присвоєння звання «учитель-методист».

2. Про підсумки адаптації учнів 5-х класів в школах району.

По першому питанню виступила методист РМК Ніколаїця О.Д., яка презентувала  методичну розробку учителя географії та економіки Суворовської ЗОШ, спеціаліста вищої категорії, старшого вчителя Мельниченко Валентини Петрівни, яку представлено на присвоєння звання "учитель методист". Методична розробка «Формування підприємницьких компетенцій, як фактор успішної самореалізації  молоді в економічній сфері» виконана на прикладі  конкретного шкільного підприємства - майстерні сувенирів. Учителем  узагальнено  колективний досвід організації діяльності шікльної майстерні сувенирів членами клубу підприємливих "Імпульс" у рамках українсько-польського проекту "Шкільна академія підприємництва". Районною методичною радою прийнято рішення: СХВАЛИТИ власну методичну розробку учителя Суворовської ЗОШ Мельниченко В.П. та рекомендувати для розгляду на вченій раді Одеського обласного інституту удосконалення вчителів на предмет її відповідності вимогам та схвалення.  Матеріали презентації роботи в форматі РРТ можна переглянути за посиланням наданим вище. 

По другому питанню виступила Ліва А.І.- методист РМК, що відповідає за психологічну службу району, яка доповіла про підсумки діагностичного дослідження рівня адаптації учнів 5-х класів в школах району. Членами методичної ради було обговорено проблемні питання та ризики, які виникають при переході учнів з молодшої школи до середньої ланки,  запропоновані форми роботи з вчителями та дітьми щодо успішної адаптації. 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 680 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz