П`ятниця, 26 Кві 2024, 5:45 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 19 » Відбулася XV районна спартакіада працівників освіти
7:45 AM
Відбулася XV районна спартакіада працівників освіти

Ранок  суботи 14 травня 2016 року в Багатянській школі був багатолюдний та галасливий.  А причиною всьому було проведення  XV районної Спартакіади ​​працівників загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів. Так активно і бадьоро на змагання  збиралися  спортивні  команди  працівників освіти: керівники, вчителі, профспілкові лідери та інші працівники шкіл району.  

Змагання відбулись за підтримки районного комітету профспілки працівників освіти і науки та відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації.  Основна мета цих змагань - залучення педагогічних колективів шкіл району до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя, адже хто, як не вчитель має стати прикладом здорового виховання молоді. 

      Всього в спартакіаді брали участь одинадцять команд. Учасниками змагань стали понад 130 педагогів, небайдужих до проблем популяризації фізкультури і спорту, пропаганди здорового способу життя. Змагання проводилися з сьоми видів спорту, відповідно серед жінок і чоловіків. Змагання проходили завзято, у дружньому суперництві та з натхненням.

Легка атлетика

В змаганнях з легкої атлетики, до яких входили біг 60 метрів, біг 400 метрів, стрибок у довжину з місця, перше місце за підсумками всіх видів легкої атлетики посіла Поповиченко М. з Новонекрасовской школи, друге місце зайняла Добрева В. з Бросківскої школи, третє місце зайняла Салміна І. з Старонекрасовской школи.  Змагання з легкої атлетики у чоловіків: біг 100 метрів, біг 800 метрів і стрибок у довжину з місця, проходили на стадіоні і в запеклій боротьбі перше місце зайняв Наумов М. з Ларжанского НВК, друге місце зайняв Шишман С. з Богатянской школи, третє місце у Петкова І. з Кам'янського НВК.

Настільний теніс

Дуже напружено проходили змагання з настільного тенісу як серед жінок та і серед чоловікі. Чемпіоном серед чоловіків став Дмитрашко А.з Сафянской школи, друге місце у Чернобай І., третім став Кушнір І. з Комишовки. У жінок місця розподілилися таким чином: перше місце Руденко Діана з Ларжанки, друге місце Скрипниченко Тетяна Новонекрасівська школа і третє місце посіла Пінтійская Тетяна з Лощинівки.

У змаганнях з піднімання тулуба з положення лежачи на спині  у жінок не було рівних Мірошниковій Надії з Кам'янки друге і третє місце поділили між собою Бансак Лілія з Новонекрасівки і Трифонова Наталя з Броски, чоловіки в цих змаганнях розподілилися так: перше місце Касап Олександр з Комишівки, друге місце Щербаков Григорій з Утконосівки і третє месце зайняв Іванов Сергій з Старонекрасівської школи .

Дуже напружено, як завжди, проходили змагання з шахів. Перше місце у жінок зайняла Коваленко Євгенія з Старонекрасівк, друге місце у Топал Інни з Комишівки, і третє місце посіла Генова Наталя з Багатого.

 У чоловіків місця рапреділілісь таким чином: перше місце - Гросу Петро з Кмишівської ЗОШ,  друге місце у Янкова Івана з Сафьян,  третє місце зайняв Кедик Федір з Броски.

Також напружено проходили змагання з шашок серед жінок.  Перше місце посіла Мінжінер Сніжана з Багатого, на другому місці Біловол Тетяна з Кам'янки і третє місце у Бурладян Антоніни з Комишівки. У змаганнях з шашок серед чоловіків чемпіоном став Дрегля Михайло з Комишовської школи, друге місце зайняв Кулава Іван з Утконосівки і третє місце у Грапчева В'ячеслава з Кам"янки.

В змаганнях зі стрибків через скакалку за 30 секунд змагалися жінки. З дуже гарним результатом 106 раз, перше місце зайняла Руденко Діана з Ларжанки; друге місце зайняла Шинкарюк Альона з Старонекрасівки і третє місце посіла Фтомович Галина з Бросківської школи.

Чоловіки змагалися у згинанні і розгинанні рук в упорі. Тут рівних не було Пенчеву Василю з Старонекрасівської ЗОШ, друге місце у Петкова Івана з Кам'янки і третє місце зайняв Кедик Федір з Броски.

Дуже напружено і драматично проходили змагання з волейболу, як серед жінок, так і серед чоловіків. В результаті, перше місце з волейболу серед женок зайняла команда з Кам'янки, друге місце зайняла команда з Багатого і третє місце у Новонекрасівської команди. В змаганнях серед чоловіків чемпіоном стала команда з Комишівської школи,  друге місце у команди з Утконосівки і третє місце зайняли чоловіки з Багатого.

За підсумками всіх видів перше місце посіла команда Комишівської школи, друге місце у команди з Старонекрасівської школи, третє місце у команди Кам'янського НВК.

 Далі місця серед збірних команд розподілилися так:  ​Зведений протокол змагань 

  • Утконосівська ЗОШ,
  • Багатянська ЗОШ;
  • Бросківська ЗОШ,
  • Ларжанський НВК,
  • Новонекрасівська ЗОШ;
  • Лощинівська ЗОШ,
  • Саф"янська ЗОШ,
  • Першотравневська ЗОШ.

Всі чемпіони та призери в усіх видах були нагороджені грамотами та медалями. За загальнокомандні місця команди були нагороджені кубками. Всього переможцям і призерам Спартакіади було вручено п'ять кубків, 102 грамоти і 89 медалей.

 Учителі вкотре продемонстрували , що вони  є гідним прикладом для своїх учнів не лише в навчанні, а й спорті .Головне – прагнути самовдосконалення та розвитку, приділяти час своєму фізичному розвитку і щиро радіти перемогам  у спортивно – дружніх турнірах.Вітаємо переможців !!!

 

Гол.судья Спартакіади - Мардарь М.Х.

Всі фото з Спартакіади можна переглянути за посиланням:https://cloud.mail.ru/public/L87C/mBR7ofCYZ

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 652 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz