П`ятниця, 26 Кві 2024, 9:43 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 13 » Відбулася заключна церемонія нагородження учасників та переможців районного конкурсу "Учитель року-2017"
12:23 PM
Відбулася заключна церемонія нагородження учасників та переможців районного конкурсу "Учитель року-2017"

09 грудня 2016 року в Бросківській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів завершив свою роботу районний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017». В традиційній щорічній урочистій церемонії взяли участь учасники та переможці районного випробування, керівники навчальних закладів, голови первинних профспілкових комітетів, працівники відділу освіти, районного методичного кабінету, педагоги району, учні, представники засобів масової інформації.

У цьому році свої професійні уміння, майстерність і творчі здобутки представили на розгляд районного журі 12 педагогів із 8 шкіл району  (Саф’янської, Бросківської, Каланчацької, Старонекрасівської, Комишівської ЗОШ, Ларжанського, Матроського, Кам’янського НВК), а саме: 

  • в номінації «Біологія» - Макарова О.А. (Ларжанський НВК), Смірнова Н.Г. (Кам’янський НВК), Ромащук О.М. (Матроський НВК);
  • в номінації «Інформатика» - Перчун Д.В. (Комишівська ЗОШ І-ІІІ ст.);
  • в номінації «Музичне мистецтво» - Фоміна О.Є. (Бросківська ЗОШ І-ІІІ ст.), Томєва З.І. (Кам’янський НВК);
  • в номінації «Початкова освіта» - Харитонова Н.І. (Каланчацька ЗОШ І-ІІІ ст.), Салиган Т.О., Генова Ж.П., Зубенко Т.Ю. (Старонекрасівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Степанова Н.К. (Саф’янська ЗОШ І-ІІІ ст.), Дімова Г.П. (Кам’янський НВК).

Конкурс відбувався у 3 етапи: І етап – самопрезентація, презентація досвіду, фахове та психолого-педагогічне тестування. На цьому етапі вчителі за короткий час представляли свої захоплення та інтереси, а головне – уявлення про себе як про особистість, яка постійно самовдосконалюється. ІІ етап – конкурсний урок та самоаналіз уроку. До ІІ етапу було допущено 9 вчителів. Під час проведення уроків педагоги показали знання предмету, стиль своєї роботи, свій професійний почерк, продемонстрували індивідуальність, творчість, володіння сучасними педагогічними технологіями. ІІІ етап – заочний конкурс матеріалів: узагальнений досвід роботи та докладний конспект «Майстер-класу». Вчителі продемонстрували свої вміння впровадження інтерактивних, проектних, комп’ютерних технологій, групової роботи.

Випробування цьогорічного конкурсу підтвердили думку про те, що замало бути обізнаним у нових ідеях, потрібно знати, де їх можна використати, уміти з ними поводитися, а не лише захоплюватися.  Найважливішою і завершальною складовою частиною професійних випробувань є конкурсний урок з наступним його самоаналізом. Таким чином конкурсні уроки, за В.Сухомлинським, стали «дзеркалом загальної педагогічної культури вчителя, мірилом його інтелектуального багатства, показником його культури, ерудиції».

Всі учасники районного етапу були відзначені  грамотами відділу освіти та райкому Профспілки, пам’ятними призами та квітами.  Лауреати і переможці районного конкурсу  отримали грошові премії з фонду райкому Профспілки.

Однак, всі присутні на святі очікували оголошення  абсолютного переможця районного конкурсу «Учитель року – 2016». Отже, за рішенням журі, абсолютним переможцем конкурсу за сумою балів стала Макарова Ольга Андріївна, вчитель біології Ларжанського НВК, вчитель вищої категорії, вчитель-методист. Вже більше 15 років вчителька працює за власною системою з обдарованими дітьми в Малій академії наук. Її праця неодноразово була винагороджена грамотами районного, обласного та Всеукраїнського рівнів. А ще, Ольга Андріївна несе на своїх плечах громадську відповідальність, вона голова профспілкового комітету Ларжанського НВК з багаторічним досвідом та кількома термінами  роботи головою ПК. 

          Головний перехідний приз районного Конкурсу Ользі Андріївні вручала минулорічна переможниця районного етапу всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2016», вчитель англійської мови Кам’янського НВК Топал Оксана Іванівна.

Святкову церемонію прикрасили номери художньої самодіяльності талановитих учнів Бросківської ЗОШ.  

Отже, ім’я переможця районного конкурсу визначено, нагороди вручені. Тож хочеться побажати нашим педагогам і надалі невичерпної енергії та натхнення, вагомих здобутків у педагогічній і науковій творчості, благополуччя, родинного затишку, щастя і добра! Будьте завжди усміхнені, відкривайте свою душу дітям, бо вони — наше з вами майбутнє! І… до зустрічі на районному Конкурсі «Учитель року- 2018».

Всі фото заходу можна переглянути за посиланням: https://cloud.mail.ru/public/H9LV/oExiwo6oJ

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 1069 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz