Понеділок, 29 Кві 2024, 7:26 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Травень » 15 » Відбулися змагання юних джур Ізмаїльського району
1:27 PM
Відбулися змагання юних джур Ізмаїльського району

10 травня на базі автодрому Ізмаїльської автошколи ТСОУ (Товариство сприяння оборони України); 11 травня на базі Саф’янської ЗОШ відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У змаганнях взяли участь команди 14 шкіл району: Суворовської, Утконосівської, Багатянської, Старонекрасівської, Комишівської, Озернянської, Першотравневської, Муравлівської, Саф’янської, Бросківської, Каланчацької ЗОШ, Кам'янського, Ларжанського та Матроського НВК (по 8 учнів 8-10 класів).

Відкрила змагання голова Ізмаїльської районної державної адміністрації Наталя Іванівна Тодорова, яка відзначила позитивну роль даного заходу у формуванні патріотичного духу, готовності захищати свою Батьківщину, правильних життєвих орієнтирів і цінностей у підростаючого покоління. Перед учасниками Гри з вітальним словом також виступили Кавунов Віктор Ананійович, голова Одеської об’єднаної організації ТСОУ, та Шевченко Денис Сергійович, отаман Українського реєстрового козацтва м. Ізмаїл.

У перший день Гри учасники виконали кілька видів конкурсних завдань: «Впоряд» (огляд строю та пісні), «Таборування», стрільба з пневматичної гвинтівки, туристсько-спортивна «Смуга перешкод». Найспритнішими та найсильнішими у конкурсі «Смуга перешкод» були учні Першотравневської, Каланчацької, Суворовської, Багатянської, Комишівської, Саф’янської та Озернянської шкіл. У змаганні з індивідуальних дій та дій у складі рою – стройові вправи (за Стройовим статутом Збройних Сил України в русі та на місці) найкращими були учні Саф’янської та Старонекрасівської шкіл. У змаганні з початкової військової підготовки (стрільба із пневматичної зброї з упору) найвлучнішими були учні Суворовської та Саф’янської шкіл.

Другий конкурсний день Гри був не менш цікавим та яскравим. В програму змагань ввійшли: інтелектуальна гра-вікторина «Відун» (вікторина на знання з історії України (і, зокрема, козацтва і Збройних Сил)), конкурс «Рятівник» (надання першої долікарської допомоги та транспортування «потерпілого»), «Ватра» (художньо-творче представлення рою), конкурс звітів «Добре діло» (про виконання завдань відповідно ідейним принципам лицарства).

За підсумками напруженої боротьби переможцем районного етапу стала команда Першотравневської школи. Друге місце отримала збірна команда Саф’янської школи, третє місце посіли учні Суворовської, Каланчацької та Утконосівської шкіл. Призерам були вручені грамоти відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації.

Всі фото можна переглянути за посиланням: https://photos.app.goo.gl/SyZgjlL08H4oUFLo1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 666 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz