П`ятниця, 26 Кві 2024, 10:25 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 15 » Відбулося районне методичне об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників
12:59 PM
Відбулося районне методичне об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників

14 листопада на базі Старонекрасівської школи відбулось районне методичне об’єднання керівників шкільних методичних об’єднань  класних керівників з  теми : «Стан впровадження  в практичну діяльність програми «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх  навчальних закладів України»  в школах району».

       Відкрила засідання методист з виховної роботи Кіосєва О.В., яка презентувала аспекти організації  виховної роботи навчальних закладів у світлі концептуальних засад програми «Основні орієнтири виховання учнів 1-11 класів загальноосвітніх  навчальних закладів України»  в школах району». Заступником директора з виховної роботи Койчевою С.І. була презентована  система роботи Старонекрасівської школи з впровадження  програми. Світлана Іванівна наголосила, що сучасне виховання має стати засобом розвитку духовної культури для зупинення соціальної деградації, стимулом пробудження високих моральних якостей - совісті, патріотизму, людяності, почуття громадянської і власної гідності, творчої ініціативи, а також засобом самоорганізації, особистісної відповідальності дітей та молоді; запорукою громадянського миру і злагоди в суспільстві. Класний керівник  9-Б класу Кайряк  Н.Г. ознайомила учасників семінару з досвідом планування виховної роботи з реалізації «Основних орієнтирів виховання». Вагому роль у виховній діяльності відіграє психологічна служба, так класний керівник

7-А класу Глазиріна О.І. виступила  з доповіддю про спільну роботу з практичним психологом щодо формування психологічно-адаптованої особистості. Олена Іванівна поділилась власним досвідом щодо створення належних умов для особистісного зростання  та створення  ситуацій успіху та підтримки кожного вихованця, про оптимальне поєднання форм організації виховної роботи.

Практичну частину семінару продемонстрували досвідчені класні керівники 7-Б класу Ревенок С.М. з виховною годиною «Права та обов’язки учнів» та класний керівник 10 класу Сілаєва Т.Л. з класною годиною «Моральні основи сім'ї».

 












Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 654 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz