Середа, 24 Кві 2024, 1:22 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Червень » 1 » Відбулося районне свято "Сузір"я талантів"
7:42 AM
Відбулося районне свято "Сузір"я талантів"
  «Девізом стала нам традиція:

Знання, обізнаність і ерудиція,

                 Культура та любов до Батьківщини –

        До рідної своєї України»

 

Такими словами розпочали ведучі свято обдарованих дітей «Сузір’я талантів», яке було проведено 31 травня 2016 р. на базі Будинку культури села Кам’янка. Це свято стало традиційним для нашої освітянської родини. Воно завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, і з почуттям гордості за наших дітей, які з юних років утверджують своєю творчістю, розумом не лише славу району, а й області.

У цей день ми відзначаємо учнів, які показали високий рівень знань, захищали честь району та стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань; вшановуємо їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання дітей, а також батьків, які виховують молодь, повну сил і прагнень до знань, творчості. Звичайно, без їхньої підтримки та розуміння, учні не були б такими успішними та впевненими.

Відбулося нагородження найкращих учнів району в номінаціях: «Інтелектуальна надія» (учні, які стали переможцями Всеукраїнських змагань, обласних олімпіад та конкурсів); «МАН» «Відкрий світ – відкрий себе» або «Юні науковці»; «Юні дарування Ізмаїльщини», «Таланти позашкілля», «Юні олімпійці», «Золотий фонд». В номінації «Професіоналізм та новаторство» або «Талант і майстерність» були відзначені педагоги району, які підготували призерів олімпіад, конкурсу-захисту наукових робіт, а також переможців різноманітних творчих конкурсів та змагань.

На святі були присутні Стойкова Валентина Пилипівна - голова Ізмаїльської райдержадміністрації, Данукалова Алла Петрівна – заступник голови Ізмаїльської районної ради, Якименко Тетяна Григорівна - начальник відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації, Лефтеров Іван Олексійович –сільський голова с.Кам’янка та помічник народного депутата України Урбанського Олександра Ігоревича - Лук’яненко Пилип Петрович.

Свято не було б таким яскравим, якби не виступи молодих талантів Ізмаїльщини. Протягом концерту звучали пісні, декламувались вірші, виконувались яскраві танцювальні номери. Також не залишили нікого байдужим виступи екологічної агітбригади «Чисті краплини» Комишівської ЗОШ та агітбригади за здоровий спосіб життя «КЕМС» Утконосівської ЗОШ.

Кожний номінант та учасник свята отримав подарунок. Приємним сюрпризом також для дітей наприкінці свята стало частування морозивом, яке люб’язно надав Благодійний Фонд Олександра Урбанського «Придунав’є».

Відділ освіти Ізмаїльської райдержадміністрації висловлює глибоку вдячність народному депутату України Урбанському Олександру Ігоревичу та його помічнику Скоробресі Ігорю Олександровичуза надану допомогу в проведенні свята.

Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.

Ми щиро бажаємо юним школярам, учнівській молоді подальших успіхів, бажаємо знайти себе в житті, щоб обраний шлях був радісним і світлим. 

 

Пам’ятаймо, знання – найбільший із скарбів людини, скарб, ціну якого вона сама і визначає.

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 811 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz