Субота, 20 Кві 2024, 4:23 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 26 » Відбулося засідання Школи молодих та малодосвідчених заступників директорів з навчально-виховної роботи
8:58 AM
Відбулося засідання Школи молодих та малодосвідчених заступників директорів з навчально-виховної роботи

22 лютого 2018 року на базі районного методичного кабінету пройшло засідання Школи молодих та малодосвідчених заступників директорів з навчально-виховної роботи (стаж керівної роботи до 5 років), в роботі якої прийняло участь 8 заступників директорів з навчально-виховної роботи шкіл району.

Зміни, які відбуваються в сучасному освітньому просторі диктують нові підходи в роботі сучасної школи. Головна задача сучасної школи - формування компетентного випускника, підвищення якості освіти та створення комфортного навчального середовища для кожного учня. Для відбудови сучасної школи, по-перше , треба вірно спланувати методичну роботу, окреслити нові задачі та перспективи, чітко сформулювати мету внутрішкільного контролю. С.І.Македонська - досвідчений заступник директора з навчально-виховної роботи Суворовської ЗОШ розкрила питання моніторингу як дієвого інструменту формування освітньої політики у школі в умовах розбудови інноваційного освітнього процесу. Вона навчила, як ефективно проводити внутрішкільний моніторинг, направлений на виявлення та здолання прогалин у знаннях та підвищення якості знань учнів.

Психолог РМК Руснак І.В. в своїй доповіді висвітлила проблеми впровадження інклюзивної освіти та підвела підсумки семінару, який відбувся на базі ІДГУ з теми «Інклюзивна освіта в Українському Подунав'ї: шляхи зміцнення соціального партнерства».

Завідувачка РМК М.Д.Кір'як розглянула важливе питання щодо особливостей проведення ДПА у 2018 році в початковій, базовій та старшій школах. Марія Дмитрівна провела огляд науково-методичної літератури, яка допоможе у подальшій практиці управління закладами освіти району.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 507 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz