Четвер, 25 Кві 2024, 11:48 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Лютий » 25 » Відбувся «круглий стіл» для вчителів історії та правознавства району
11:30 AM
Відбувся «круглий стіл» для вчителів історії та правознавства району

21 лютого 2020 року на базі Муравлівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся «круглий стіл» для вчителів історії та правознавства району з теми «Формування духовних цінностей українця-патріота, почуття власної гідності та національної свідомості на уроках історії та позакласних заходах». Перед початком дискусій за «круглим толом» вчителі району відвідали позакласні заходи вчителя історії Муравлівської ЗОШ Рожнатової Н.М. з теми «Нехай у серці кожної дитини, живе любов до України!» для учнів 5 класу та вчителя історії та правознавства Муравлівської ЗОШ Топор Г.М. з теми «І стяг український під небом тремтить переможно!» для учнів 9 класу. Вчителі району відмітили, що відповідні заходи чіпляють тонкі струни людської душі, відривають учнів від миру Інтернет розваг та змушують замислитись над реаліями життя людей та країни.

За «круглим столом вчителі району (керівник РМО М.П. Мінова– Суворовська ЗОШ, А.С. Гульченко – Кислицька ЗОШ, В.Д. Суйчимез – Кам’янський НВК, А.І.Волкова – Новопокровська ЗОШ) поділилися своїм досвідом роботи безпосередньо в своїх школах щодо формування в учнів патріотичних почуттів , власної гідності та любові до своєї родини, рідного краю та України на уроках історії, правознавства та позакласний час. Про систему роботи з формування в учнів патріотизму в Муравлівській ЗОШ представила заступник директора з навчально-виховної роботи Н.А.Колодєєва.

Методист РМК презентувала доповідь з теми «Видатні українські педагоги щодо формування почуття національної гідності у дітей молодшого шкільного віку та підлітків».

В розділі «різне» вчителі були ознайомлені з новими вимогами підвищення кваліфікації вчителів, вимог до міжатестаційного періоду та питань атестації вчителів.

З матеріалами семінару можна ознайомитися за посиланням:   https://drive.google.com/drive/folders/15ZVzi3wpU6MPaJdcN68m06Ei_ZtuIJ1N?usp=sharing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 845 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz