П`ятниця, 26 Кві 2024, 11:01 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 5 » Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»),
10:13 PM
Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»),

21 квітня на базі Палацу спорту ім. М.Г. Миндру (с. Кам’янка) пройшов районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка є важливою складовою патріотичного виховання молоді нашої країни.

У змаганнях взяли участь команди 13 шкіл району – Суворовської, Утконосівської, Кирничанської, Старонекрасівської, Комишівської, Озернянської, Першотравневської, Муравлівської, Саф’янської, Бросківської, Каланчацької ЗОШ, Кам'янського та Матроського НВК (по 12 учнів 5-10 класів). Відкриваючи змагання, начальник відділу освіти Ізмаїльської районної державної адміністрації Т. Г. Якименко відзначила позитивну роль даного заходу у формуванні патріотичного духу, готовності захищати свою Батьківщину, правильних життєвих орієнтирів і цінностей у підростаючого покоління.

Під час змагань учасники гри виконали кілька видів конкурсних завдань. Перший з них – «Візитка», складався з художньо-творчого представлення роя (гімн, емблема, девіз, прапор, інформація про навчальний заклад, особливості місця проживання, стінгазета, пісня, стройові вправи). Також в програму змагань входили вікторина на знання з історії України (і, зокрема, козацтва і Збройних Сил), медична підготовка (надання долікарської допомоги потерпілому), туристсько-спортивна естафета на смузі перешкод, стрільба з пневматичної зброї, рухлива гра з м’ячем, перетягування канату.

За підсумками напруженої, але веселої і азартної боротьби, переможцем районного етапу стала команда Кам'янського НВК. Друге місце розділили збірні Першотравневської та Суворовської ЗОШ. Третє місце посіли учні Кирничанської та Комишівської ЗОШ. Призерам були вручені грамоти та дипломи районного відділу освіти, як у кожному конкурсі, так і в загальнокомандному заліку.


 

 

 
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 723 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz