П`ятниця, 29 Бер 2024, 3:30 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 16 » Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
9:55 AM
Відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

11 -12 травня на базі автодрому Ізмаїльської автошколи ТСОУ (Товариство сприяння оборони України)та  Саф’янської ЗОШ відбувся районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

У змаганнях взяли участь команди 13 шкіл району: Суворовської, Утконосівської, Кирничанської, Старонекрасівської, Комишівської, Озернянської, Першотравневської, Муравлівської, Саф’янської, Бросківської, Каланчацької, Кам'янського та Матроського НВК (по 8 учнів 8-10 класів).

Відкрив змагання Т.в.о. голови Ізмаїльської районної державної адміністрації П.В.Хаджиков, який відзначив позитивну роль даного заходу у формуванні патріотичного духу, готовності захищати свою Батьківщину, правильних життєвих орієнтирів і цінностей у підростаючого покоління.

Перед учасниками Гри з вітальним словом виступили Тетяна Григорівна Якименко, начальник відділу освіти Ізмаїльської РДА та Міхайлішин Олександр Іванович, підполковник, військовий комісар Ізмаїльської ОМВК.

У перший день Гри учасники виконали кілька видів конкурсних завдань: «Впоряд» (огляд строю та пісні), «Таборування», стрільба з пневматичної гвинтівки, туристсько-спортивна «Смуга перешкод». Найспритнішими та найсильнішими у конкурсі «Смуга перешкод» були учні Першотрвневської, Озернянської, Каланчацької, Старонекрасівської, Комишівської, Саф ’янської ЗОШ та Матроського НВК. У змаганні з індивідуальних дій та дій у складі рою – стройові вправи (за Стройовим статутом Збройних Сил України в русі та на місці) найкращими були учні Утконосівської ЗОШ. У змаганні з початкової військової підготовки (стрільба із пневматичної зброї з упору) найвлучнішими були учні Комишівської, Озернянської, Старонекрасівської та Суворовської шкіл.

Другий конкурсний день Гри був не менш цікавим та яскравим. В програму змагань ввійшли: вікторина на знання з історії України (і, зокрема, козацтва і Збройних Сил), конкурс «Рятівник» (надання першої долікарської допомоги та транспортування «потерпілого»), «Ватра» (художньо-творче представлення рою).

За підсумками напруженої боротьби, переможцем районного етапу стала команда Першотравневської школи. Друге місце розділили збірні Старонекрасівської та Озернянської шкіл, третє місце посіли учні Каланчацької, Саф’янської та Утконосіської ЗОШ. Призерам були вручені грамоти районного відділу освіти.

Всі фото заходу можна переглянути за посиланням: https://cloud.mail.ru/public/8LJk/vAY176fsS

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 771 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz