П`ятниця, 26 Кві 2024, 7:01 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 14 » Відбувся районний практичний семінар для вчителів початкових класів та вчителів математики
1:32 PM
Відбувся районний практичний семінар для вчителів початкових класів та вчителів математики

13 вересня 2017 року на базі Ізмаїльського державного гуманітарного університету  відбувся практичний семінар для вчителів початкових класів та вчителів математики, які працюють в 5-6 класах (організатори - методисти РМК Кір’як М.Д., Раділова С.С.). Регіональний представник освітньої платформи «Вчи.ком.юа» Анастасія Лаврова запропонувала курс, який складається з інтерактивних завдань з основних розділів програми з математики 1-6 класів, розроблених професійними методистами відповідно до Державних стандартів освіти. Вона зазначила, що ця система допоможе вчителю підлаштуватися як під обдаровану дитину, так і під тих, кому потрібно більше часу для засвоєння матеріалу. Використання системи дозволяє підвищити мотивацію дитини, шляхом створення сприятливого емоційного середовища для виконання завдання.

"Вчи.ком.юа"  можна використовувати як на уроках для організації індивідуальної та групової форм освітнього процесу, так і вдома.

Учасники семінару навчилися реєструватися на сайті та реєструвати дітей в особистому кабінеті. Для використання освітньої платформи досить мати комп’ютер або планшет з сучасним браузером і доступом до інтернету.

Інструкція реєстрації  на освітньому порталі "Вчи.ком.юа" для вчителів

Презентація освітнього порталу "Вчи.ком.юа"

До відома учителів району:

УКРАЇНСЬКА ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА «ВЧИ.КОМ.ЮА» РОЗРОБЛЯЄ ОНЛАЙН-КУРСИ З МАТЕМАТИКИ ДЛЯ УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ.

Усі завдання «Вчи.ком.юа» виконані в інтерактивній формі і розроблені професіональними психологами та методистами. В основі курсів закладені принципи ДСПЗО та система індивідуальної траєкторії навчання для кожного учня. Адаптуючись до кожного учня, система реагує на його дії і, у випадку вірного розв'язку хвалить його та пропонує нове завдання, а у випадку помилки задає уточнюючі запитання, які допомагають учневі прийти до вірного розв'язку. Система «Вчи.ком.юа» підлаштовується як під обдаровану дитину, так і під ту, яка потребує більше часу для освоєння матеріалу, планомірно підвищує їх рівень знань та математичних навичок.
 

 «Вчи.ком.юа» надає вчителям безкоштовний доступ без будь-яких обмежень. Інтеграція освітніх курсів «Вчи.ком.юа» у регіональну систему освіти відбувається також безкоштовно. Учні можуть займатися на платформі без обмежень у шкільний час (до 16:00). У вечірній час учні можуть вирішити до 20 безкоштовних завдань. У разі, якщо вони захочуть займатися без обмежень, батьки зможуть придбати для них доступ до розширеного акаунту. За підсумками роботи платформи в освітніх установах Вашого регіону на щомісячній основі буде готуватись статистичний звіт за результатами використання учнями та вчителями інтерактивних курсів «Вчи.ком.юа».

Чому варто використовувати Вчи.ком.юа?

Вчи.ком.юа - це знання, кращі результати в навчанні, підвищення мотивації та впевненості у собі. Учні, вивчаючи матеріал, переходять від теми до теми до повного засвоєння курсу. Вони навчаються у комфортному для себе темпі та отримують лише ті завдання, які спрямовані на якісне поліпшення їх знань.

Після проходження уроків Вчи.ком.юа учні з легкістю і цікавістю вирішують завдання з шкільних підручників та перевірочних робіт.

Почати використовувати Вчи.ком.юа дуже просто і легко!

Вчи.ком.юа не потребує скачування та встановлення. Для використання Вчи.ком.юа у школі або вдома потрібен лише комп'ютер або планшет, підключений до інтернету.

Крок 1. Реєстрація вчителя

Учитель проходить коротку реєстрацію, натиснувши на головній сторінці сайту www.vchy.com.ua кнопку «Реєстрація», йому буде потрібно вказати лише інформацію про себе, навчальний заклад та обрати програму навчання (відповідний клас (1-4)).

Крок 2. Доступ для учнів

Учитель в своєму особистому кабінеті швидко та легко створює електронний список класу, вказавши ім'я, прізвище і стать кожного учня. Система сама створить логіни та паролі, які легко запам'ятовуються. Після створення списку, вчитель роздруковує та роздає персональні логіни та паролі учням.

Крок 3. Як почати використовувати Вчи.ком.юа?

Після введення логіну та паролю на сайті  www.vchy.com.ua учні самостійно приступають до виконання інтерактивних завдань вдома або у школі. Система сама буде «вести» учня від одного завдання до іншого і у випадку виникнення труднощів буде задавати уточнюючі питання, які допоможуть йому прийти до вірного рішення.

У своєму Особистому кабінеті вчитель зможе дослідити інтерактивні завдання, додати / видалити учнів та стежити за їх успішністю за допомогою наочної статистики.

 Як «вбудувати» Вчи.ком.юа в навчальний процес?

Вдома

Учні самостійно вивчають математику в комфортному для себе темпі з потрібною кількістю повторень та відпрацювань, вирішуючи інтерактивні завдання вдома. У своєму особистому кабінеті вчитель стежить за прогресом кожного учня і всього класу в цілому, точково допомагаючи при виникненні труднощів.

У школі

Вчитель виділяє час на уроці (15 хвилин) або 1 урок на тиждень для самостійної роботи учнів за комп'ютерами в системі Вчи.ком.юа. За допомогою докладної статистики по класу вчитель відстежує успіхи учнів та допомагає їм при виникненні труднощів.

Завдання Вчи.ком.юа також можуть бути використані на інтерактивній дошці для пояснення нової теми або організації групової роботи учнів.

 Умови використання

Вчи.ком.юа надає абсолютно безкоштовний доступ до всіх освітніх ресурсів та статистики для шкіл та вчителів. Учням надається безкоштовний доступ у школі. Після 16.00 год. їм доступно до 20 завдань безкоштовно, та у разі якщо вони захочуть займатися необмежено, батьки зможуть придбати для них доступ до розширеного акаунту.

Служба підтримки

У будь-який момент на сайті www.vchy.com.ua можна натиснути на кнопку допомоги в правому нижньому кутку, задати питання онлайн та отримати відповідь на нього у реальному часі.

Більше фото з семінару за посиланням:https://photos.app.goo.gl/nhDmsjB7fGroTfpX2

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 879 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz