Субота, 27 Кві 2024, 6:35 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Травень » 7 » Відбувся районний семінар для музичних керівників, методистів та вихователів старших груп дошкільних закладів району
1:45 PM
Відбувся районний семінар для музичних керівників, методистів та вихователів старших груп дошкільних закладів району

27 квітня 2018 року на базі Старонекрасівського ДНЗ «Яблунька» відбувся районний семінар для музичних керівників, методистів та вихователів старших груп дошкільних закладів району на тему «Театральне мистецтво в музичній культурі дошкільників». Роботу семінару відкрила методист дошкільного закладу «Яблунька» з доповіддю «Організація театралізованої діяльності для гармонійного розвитку дітей» Селезньова Людмила Іванівна, яка в ході свого виступу зазначила, що театралізована діяльність у дошкільному віці – один із найефективніших засобів педагогічного впливу на розвиток творчої особистості дитини, сприяє розвитку у дошкільнят фантазії, виникнення по їхній уяві яскравих образів літературних героїв, казкових персонажів. Також методист дошкільного закладу Селезньова Л.І. провела інтелектуально-розважальне заняття-опитування з всіма учасниками семінару. В ході роботи семінару всі гості закладу мали змогу подивитись музичну казку українською мовою «Муха-цокотуха», яку підготували музичний керівник дошкільного закладу «Яблунька» Никодим Ольга Володимирівна, вихователь старшої групи Шевченко С.М. та вихованці старшої та середньої групи.

Після перегляду музичної казки учасникам семінару було запропоновано ознайомитись із виставкою «Майстерність працівників ДНЗ «Яблунька». Завідуюча дошкільним навчальним закладом Чакір Надія Олександрівна для учасників семінару провела екскурсію по дошкільному закладу.

За круглим столом відбулось обговорення висвітлених на семінарі питань, практичних заходів. Колеги зазначили, що семінар пройшов на високому професійному та методичному рівні, відзначили творчий підхід, активність та артистизм вихованців.

 

 

Методист з дошкільного виховання Ліва А.І.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 475 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz