П`ятниця, 26 Кві 2024, 1:30 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 19 » Відбувся районний семінар для соціальних педагогів
4:36 PM
Відбувся районний семінар для соціальних педагогів

18.02.2015 року на базі Матроського НВК відбувся районний семінар для соціальних педагогів «Адиктивна поведінка: форми та профілактика»

з метою аналізу профілактичної діяльності працівників психологічної служби, яка спрямована на зниження впливу негативних факторів, проявів залежної поведінки серед підлітків, орієнтація на здоровий спосіб життя, вироблення шляхів попередження та боротьби з негативною поведінкою та формування сприятливих соціально-психологічних умов для позитивного розвитку особистості учня.

В роботі семінару прийняли участь методисти РМК Ліва А.І., Вєлкова В.Б., заступник директора з навчально-виховної роботи Матроського НВК Караванська Н.І..,  соціальний педагог Коваль О.С., практичний психолог Андронова Т.Б. та 12 соціальних педагогів шкіл району. Соціальний педагог Коваль О.С. виступила перед учасниками семінару з докладом «Адиктивна поведінка. Форми адикції та методи профілактики», в якому звернула увагу на причини виникнення залежностей у підлітків: соціальні, біологічні культурні, економічні, психологічні тощо. Оксаною Степанівною Коваль також була презентована система роботи закладу з профілактики адиктивної поведінки у підлітків. В практичній частині семінару соціальний педагог провела профілактичний тренінг «Здоров’я та засоби його збереження» з учнями 6-го класу, який був спрямований на орієнтування учнів на здоровий спосіб життя, вироблення негативного ставлення до різних видів залежностей та усвідомлення відповідальності за власне життя.

Методист, відповідальний за психолого-соціальну службу району - Ліва А.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 619 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz