Четвер, 25 Кві 2024, 7:11 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Квітень » 14 » Відбувся районний семінар для вчителів англійської мови
2:29 PM
Відбувся районний семінар для вчителів англійської мови

14.04.2016р. на базі Першотравневської ЗОШ відбувся семінар – практикум для вчителів англійської мови щодо впровадження новітніх технологій та проведення сучасного уроку в старшій школі. Вчителі району відвідали відкритий урок в 11 класі вчителя вищої категорії Першотравневської ЗОШ Пенко Надії Василівни з теми «Молодіжна субкультура». Учні 11 класу показали свої знання з відповідної теми, підготували електронні презентації з описом різних молодіжних субкультур, розкрили їх цілі та задачі, розповіли про свої вподобання. Під час підготовки до уроку, учні  дійшли висновку, що молоді люди проходять період становлення та ведуть «пошук себе», але це – тимчасове явище,  бо становлення особистості в суспільстві відбувається за іншими критеріями. Вчителем Н.В.Пенко були надані учням 11 класу завдання на оглядове(швидке) читання, завдання з використання мови, аудіювання тексту та завдання на перевірку розуміння його змісту. Під час уроку учні також продемонстрували навички діалогічного та монологічного мовлення, свою підготовку як майбутніх випускників до складання ДПА та ЗНО.

             В ході семінару вчителі району завітали на  свято букваря «АВС-party» в першому класі під керівництвом вчителя початкових класів та англійської мови І категорії Пономаренко Світлани Василівни. Першачки показали свої набуті знання з англійської мови за перший рік навчання в школі. Свято пройшло в музичному форматі з використанням комп'ютерних технологій.

            При обговоренні підсумків за круглим столом, учасники семінару відзначили роботу вчителів Першотравневської ЗОШ, які дають зрозуміти учням, що вивчати  англійську мову необхідно з позитивним настроєм, у позитивному стані. Такий підхід дуже важливий особливо в контексті відзначення 2016 року- року англійської мови .           

 

Методист РМК Мурсалимова І.І.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 728 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz