Середа, 24 Кві 2024, 12:10 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 25 » Відбувся районний семінар для вчителів англійської мови
1:03 PM
Відбувся районний семінар для вчителів англійської мови

21 березня 2019 року, на базі Старонекрасівської ЗОШ І-ІІІ ст., відбувся районний семінар для вчителів англійської мови з теми «Розвиток комунікативної компетентності на основі усної та писемної взаємодії». Під час семінару вчителі відвідали уроки вчителів вищої категорії Старонекрасівської ЗОШ Киричевської Анжели Володимирівни для учнів 5 класу з теми «The Place Where I Live» та Бойкової Ірини Павлівни для учнів 10 класу з теми «Writing a letter of applscation and CV».

А.В.Киричевська продемонструвала зв'язок мовленнєвої компетентності учнів та письма на основі формування навичок у написанні неформального листа (лист другові). Вчителька вдало використала організаційні та мотиваційні елементи Нової української школи (НУШ) – ранкове коло(привітання) та комплімент; продемонструвала свій системний досвід роботи з інтерактивними технологіями навчання; на основі групової роботи вчителька вдало зробила наголос на формуванні в учнів патріотизму: любові до своєї рідної України та своєї маленької батьківщини – рідного села, плавно перейшовши до правил написання адреси та структури написання неформального листа.

І.П. Бойкова розібрала структуру написання заяви - резюме на отримання роботи з частковою зайнятістю. Учні 10 класу продемонстрували вміння розпізнавати, порівнювати та використовувати лексико-граматичні структури ділового/особистого листа у мовленні та на письмі. Підготовлені учнями у вигляді проектної роботи рекламні об'яви - пошук студентів на роботу з частковою зайнятістю - перетворилося на цікаве та творче домашнє завдання щодо написання заяв (по групах) на отримання відповідної роботи.

Під час уроків вчителі вдало використовували ІКТ; для підготовки до уроків вчителі Старонекрасівської ЗОШ використовували посібники англомовних видань та методичні матеріали надані Одеською академією неперервної освіти під час проходження вчителями курсової перепідготовки у м. Одеса.

Також, було заслухано керівника РМО вчителів іноземних мов, вчителя вищої категорії, Денисову Наталю Вікторівну (Ларжанський НВК І-ІІІ ст..) з доповіддю щодо нової методики CLIL «Інтегративно-мовне навчання», яка розповіла про головні засади відповідної методики та продемонструвала відеоролик стосовно використання методики CLIL на практиці, який було надано Одеською академією неперервної освіти (м. Одеса).

Вчитель вищої категорії Бросківcької ЗОШ І-ІІІ ст. Діма Юлія Георгіївна підвела підсумок зустрічі та майстер класу щодо питань якісної підготовки до ЗНО з урахуванням нових вимог Міністерства освіти і науки України з представником РЦОЯО Калініченко З.О. – вчитель вищої категорії, вчитель методист, старший екзаменатор Центру оцінювання якості освіти (м. Одеса) для вчителів іноземної мови м. Ізмаїл та Ізмаїльського району.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 396 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz