Четвер, 18 Кві 2024, 5:13 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Квітень » 25 » Відбувся районний семінар – практикум для класних керівників
2:57 PM
Відбувся районний семінар – практикум для класних керівників

Рівність прав не у тому,

що всі ними користуються,

а в тому, що всім вони надані.

Сенека

Правове виховання відіграє важливу роль у вихованні підростаючого покоління. Сучасні діти мають знати та реалізувати як свої права, так і обов’язки. 20 квітня у Кислицькій школі відбувся районний семінар – практикум для класних керівників «Виховний простір як результат становлення правового виховання в системі роботи школи», в якому прийняли участь методист РМК Вєлкова В.Б., адміністрація Кислицької школи, класні керівник 16 шкіл району. Семінар розпочався лінійкою «Мої права та обов’язки» (підготували Гончар С.Б., Дімброва Т.М., Затовська М.Л.). До учнів завітала Богиня правосуддя Феміда, яка нагадала всім про настанови чесного та справедливого життя. Молодші школярі – учні 4-тих класів продемонстрували свої знання про права, записані в Конвенції. Була розіграна сценка, в якій Лінь та Байдужість переконували всіх, що вони найкращі друзі дитини, але перемогли Обов’язок та Совість. Ніжно й проникливо прозвучали пісні «Неповторність» та «Хай живе надія» у виконанні учениць 7 класу Мінжинер Анни та 10 класу Ільченко Аліни, Колодійчук Яни.

Класоводом 4-А Чалєй С.А. було проведено виховну годину з елементами гри «Права і обов’язки дітей». У незвичайній цікавій формі діти поділилися знаннями про свої права та обов’язки, довели Бешкетнику, що краще бути вихованими, відповідальними, чесними синами й доньками рідної України. Всі разом створювали квітку «Гідності», розмотували «Чарівний клубок» побажань одне одному.

Класним керівником 8-Б кл. Чумаченко В.Є. було проведено виховний захід-тренінг «Правова культура – міцність держави». Дітям була представлена презентація «Конвенція ООН про права дитини». Учні працювали з Конституцією, виконували завдання «Юридичного тренажера», складали «Юридичні пазли», розгадували кросворди, вікторини, аналізували порушення прав у відеороликах. У кінці тренінгу діти отримали «Пам’ятку молодого громадянина України» та прозвучав Гімн нашої держави.

Заступник директора з ВР Гончар С.Б. ознайомила присутніх з системою роботи школи з правового та превентивного виховання учнівської молоді.

Завершився семінар підведенням підсумків, методичними порадами та рекомендаціями, які надала методист РМК Вєлкова В.Б. Учасники семінару висловили вдячність за гостинність та теплий прийом, нові ідеї та продемонстрований досвід роботи класних керівників Кислицької школи.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 665 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz