П`ятниця, 19 Кві 2024, 1:46 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 28 » Відбувся районний семінар-практикум для педагогів-організаторів
11:25 AM
Відбувся районний семінар-практикум для педагогів-організаторів

Превентивне виховання – це комплексний цілеспрямований вплив на особистість у процесі її активної динамічної взаємодії  із  соціальними інституціями, спрямованої на фізичний, психічний, духовний, соціальний розвиток особистості, вироблення в неї імунітету до негативних впливів соціального оточення, профілактику і корекцію асоціальних проявів у поведінці дітей та учнівської молоді, на їх допомогу і захист.

24 листопада на базі Кирничанської ЗОШ відбувся семінар-практикум для педагогів-організаторів з теми : «Формування самоосвітніх компетенцій учнів через систему правового виховання».  Відкрила семінар  методист з виховної роботи Кіосєва О. В. з доповіддю «Превентивне виховання - складова виховного процесу сучасної школи» . Учасники семінару мали можливість ознайомитися із системою роботи Кирничанської школи в напрямку правового виховання, роботою учнівського  самоврядування. Вчителем початкової школи Приснак Ю.І.  проведена відкрита виховна година у формі урока-подорожі  для учнів 4 класу «Подорож у країну Правознайку», на якій діти  на прикладі відомих казок ознайомлювалися з правами Конвенції ООН про права дитини. Педагогом – організатором школи  Чіфліклій  О. С. проведений позакласний захід для учнів  5-7 класів «Сторінками наших прав», на якому учні   проявили творчі здібності, інсценізували казки, розглядали різноманітні ситуації щодо  порушення  прав дитини.

      Підсумком семінару став виступ методиста з охорони дитинства Вєлкової В.Б. щодо  зосередження педагогічних працівників району на проведенні якісної профілактичної роботи з попередження правопорушень та  злочинності  серед дітей та учнівської молоді в навчальних закладах району.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 667 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz