Четвер, 18 Кві 2024, 3:46 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Відбувся районний семінар-практикум для педагогів – організаторів з тематики військово-патріотичного виховання
1:25 PM
Відбувся районний семінар-практикум для педагогів – організаторів з тематики військово-патріотичного виховання

11 жовтня2018 року на базі Першотравневської школи з нагоди відзначення Дня захисника України проведений семінар-практикум для педагогів – організаторів з теми: «Військово-патріотичне виховання у контексті положень Нової української школи на засадах демократичного середовища». Розпочався семінар з проведення урочистої загальношкільної лінійки «Слава козацька не помре, не поляже», на якій учні продемонстрували свої знання про славних захисників рідної землі – козаків, виявили шанобливе ставлення до національних традицій нашої держави крізь єдність поколінь, любові до культури свого народу, його традицій і звичаїв , вшанувалигероїв - патріотів України. Кульмінацією заходу стала святкова посвята учнівського самоврядування «Козацька воля» першокласників у козачата. Маленьких козачат привітали їх старші друзі – учасники військово-патріотичної гри Сокіл «Джура».

Заступником директора з навчально-виховної роботи Паску Н.М. та педагогом – організатором школи Унгурян В.М. презентована система роботи школи в напрямку військово - патріотичного виховання. Структуру та організовану роботу учнівського самоврядування «Козацька воля» продемонстрували Крутієнко І. (уч. 10 кл.), Осипенко О. (уч. 9 кл.), Ніколенко О. (уч. 11 кл.), Ліскевич В. (уч. 9 кл.).

Про участь в обласній школі громадянської партисипації дорослих та молоді «УСІ В ДІЇ», учасникам семінару розповіла педагог-організатор Ларжанського НВК Голофєєва Д.В.

За традицією школи до Дня українського козацтва учні 8-11 класів варили козацьку кашу – куліш, на який запросили гостей школи.

Директор школи Кіркова С.В. провела оглядову екскурсію по школі, під час якої учасники обмінялись досвідом зі створення нового освітнього середовища в умовах Нової Української Школи.

Методист з виховної роботи, Кіосєва О.В.,

педагог-організатор Першотравневської школи Унгурян В.М.

Презентація системи роботи Першотравневської школи в напрямку військово - патріотичного виховання,  структура та організовану роботу учнівського самоврядування «Козацька воля»

З досвіду участі учнів Першотравневської школи в обласній грі "Джура"(презентація)

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 527 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz