Четвер, 28 Бер 2024, 2:10 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 13 » Відбувся районний семінар –практикум для вчителів англійської мови
12:46 PM
Відбувся районний семінар –практикум для вчителів англійської мови

12 листопада 2019 року на базі Кислицької ЗОШ відбувся районний семінар –практикум для вчителів англійської мови з теми: «Взаємодія теорії та практики у викладання іноземної мови в умовах Нової української школи». Мета семінару полягала в обміні досвідом вчителів району, які викладають англійську мову в 1-2 класах за перші два роки впровадження реформи в освіті.

Під час семінару вчителі району відвідали урок вчителя вищої категорії Кислицької ЗОШ Брошкової Валентини Володимировни для учнів 2 класу з теми «School Things».На уроці вчителі побачили як вчитель Брошкова В.В. змогла поєднати знання теоретичного матеріалу, який був наданий освітніми платформами EdEra, nush-english та тренінгів face-to-face від КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» та відтворити їх на практиці. Фактично, вчителі району побачили, чого навчилися учні 2 класу за невеликий період навчання у 1 класі та першій половині 2 класу. Також на уроці вчителі району побачили роботу асистента вчителя, яка допомагала у навчанні дитини з особливими потребами.

Під час обговорення уроку, всі вчителі району зробили увагу на те, що всі учні вміють читати слова та прості речення. Було відзначено швидкий темп уроку та швидка зміна діяльності на уроці, що говорить про систему роботи вчителя в такому темпі. Діти чітко реагують на англійську мову вчителя: прохання, запитання , заклики та жести. На уроці використовувалася інтерактивна дошка, відео та аудіо записи, яскраві картинки та плакати, які входили до оснащення 1-2 класів шкіл району згідно НУШ. Артистизм вчителя, ігри, хвилинки відпочинку були вміло вплетені в різновид мовленнєвої діяльності (говоріння, читання, копіювання слів, аудіювання).

Вчитель  Брошкова В.В. поділилася своїм досвідом у виборі та використанні навчальних ігор, які вона використовує під час уроків в 1-2 класах. Вчителі району: Пузир Ю.О. (вчитель спеціаліст Суворовської ЗОШ), Габрик С.С.(вчитель І категорії Кирничанської ЗОШ) та Тудоран О.Г. (вчитель вищої категорії, старший вчитель Утконосівської ЗОШ) зробили аналіз свого досвіду роботи в 1-2-класах в умовах НУШ виділивши певні переваги та труднощі, з якими зіткнулися вчителі у навчанні іноземній мові під час впровадження освітньої реформи. Цікаві виступи вчителів залучили всіх присутніх до обговорення за «круглим столом». Підсумком обговорення для шкіл, які використовують підручник для 1 класу «Smart Junior 1for Ukraine» авт.. Mitchell, H.Q. пропозиція розробити робочої групою районного МО вчителів іноземних мов додаток щодо навчання та відпрацювання читання.

Семінар-практикум на базі Кислицької ЗОШ завершився виступом методиста РМК з теми» «Шляхи реалізації засад концепції «Нова українська школа» в процесі навчання англійської мови».

Більше фото і фрагменти уроків можна переглянути за посиланням: https://drive.google.com/open?id=12Bu0NvBX1GYFgF-Agz2KBqWVz1jWh_6-

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 624 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz