Субота, 20 Кві 2024, 1:57 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Березень » 18 » Відбувся районний семінар - практикум для вчителів початкових класів
5:10 PM
Відбувся районний семінар - практикум для вчителів початкових класів

В Суворовській ЗОШ відбувся семінар - практикум для вчителів початкових класів за темою “ Організація ефективного освітнього середовища в умовах реалізації завдань Державного стандарту освіти ”.

Метою семінару було ознайомити вчителів з основними аспектами інтегрованого навчання у світлі впровадження змісту нового Державного стандарту початкової освіти; розкрити роль інтеграції у формуванні ключових та предметних компетентностей;спонукати до пошуку нестандартних шляхів щодо реалізації інтегрованого навчання, сприяти підвищенню фахового рівня та педагогічної майстерності учителів початкової школи.

У практичній частині семінару презентували досвід своєї роботи учителі Суворовської школи Маламен Г.С., Карагуца Г.Ф. ,які продемонстрували практичне втілення у навчальний процес інтеграції предметів за допомогою інноваційних технологій. Вчитель початкових класів , спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, старший вчитель Котлік С.Д. провела майстер-клас з методики тематичного підходу до інтегрованого навчання в Новій українській школі. Методист районного методичного кабінету Раділова С.С. наголосила на ролі інтеграції у становленні нової початкової школи та вимогах, які ставляться перед вчителями першокласників. Вчитель початкових класів, спеціаліст першої кваліфікаційної категорії , Карагуца Г.Ф. презентувала досвід впровадження інноваційних технологій для формування творчого мислення, пізнавальної активності молодших школярів,акцентувала увагу присутніх на тому, що кросенс - це один із ефективних методів роботи з учнями початкових класів.

 

.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 394 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz