Середа, 24 Кві 2024, 2:33 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 1 » Відбувся районний семінар-практикум для вчителів зарубіжної літератури
12:10 PM
Відбувся районний семінар-практикум для вчителів зарубіжної літератури

30 листопада на базі Кислицької школи пройшов районний семінар-практикум для вчителів зарубіжної літератури «Використання мультимедійних технологій на уроках зарубіжної літератури». На семінар були запрошені вчителі Першотравневської, Матроської, Бросківської, Сафянської,  Утконосівської, Озернянської, Комишівської шкіл. Вчителі побували на уроці зарубіжної літератури у 7 класі «Зображення трагедії Другої світової війни в європейській поезії  (К.І.Галчинський “Пісня про солдатів з Вестерплятте”, А.Маргул-Шпербер  “Про назву концтабору Бухенвальд”) , який підготувала і провела вчитель вищої категорії Чумаченко В.Є.

          «Трагедія Другої світової досі тривожить серця і душі людей, пам'ять про тих, хто загинув у тій страшній війні продовжує жити в нас, прийдешніх поколіннях, » - ці слова наскрізною лінією пройшли через увесь урок. Щоб діти зрозуміли трагізм тих подій, вчитель вдало використала під час уроку відеоматеріали про Другу світову війну. На початку уроку прозвучала пісня Б.Окуджави «До свидания, мальчики» у виконанні учениці 7-го класу. Протягом уроку звучала поезія європейських письменників, також учні познайомились із репродукціями картин про Другу світову російського художника Б.Щербакова та німецького митця Ханса Ліске.

         Заключним акордом уроку стали слова «Якщо за кожного солдата, який загинув у Другій світовій війні оголосити хвилину мовчання, то світ мовчав би років 50…» і учні схилили голови, вшановуючи пам'ять загиблих.

         Семінар-практикум продовжився виступом вчителя Чумаченко В.Є. про використання мультимедійних технологій на уроках зарубіжної літератури». Надала рекомендації з теми семінару та підвела підсумок семінару методист РМО Бондарчук Е.К.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 968 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz