П`ятниця, 26 Кві 2024, 10:59 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 9 » Відбувся районний семінар-практикум для вихователів та методистів ДНЗ
4:21 PM
Відбувся районний семінар-практикум для вихователів та методистів ДНЗ

08.12.2016 на базі дошкільного навчального закладу «Колосок» смт.Суворово відбувся семінар-практикум з фізичного виховання для вихователів та методистів  на тему «Формування основ здорового способу життя дітей дошкільного віку засобами впровадження спортивних вправ та ігор з елементами спорту». Роботу семінару відкрила методист з дошкільної освіти районного методичного кабінету Ліва А.І., яка у своєму виступі звернула увагу на те, що фізичне виховання є основою всебічного розвитку дитини особливо у перші шість років життя, коли закладається фундамент здоров’я, нормального фізичного розвитку формування рухових функцій, рухової активності, яка сприяє психічному і фізичному розвитку та розумовому розвитку маленької людини, становлення особистості дитини. Тому  першочергове завдання вихователів дошкільних навчальних закладів це формування основ здорового способу життя у дітей дошкільного віку. Про систему фізичного виховання, яка склалася у навчальному закладі розповіла завідуюча Суворовським дошкільним навчальним закладом «Колосок» Смокова Катерина Дмитрівна.

В ході семінару вихователі та методисти відвідали відкрите заняття «В пошуках чарівної скринькі», яке провела Кунєва Наталя Миколаївна – інструктор з фізичного виховання. Заняття було проведене з 1-ою та 2-ою старшими групами (вихователі Мінова М.М., Голощак М.М., Бойко Н.В., Куртева О.В.) у формі спортивних змагань в пошуках карти скарбів. Заняття було сюжетним направлене на оволодіння елементів спортивної гри з використанням певного виду фізкультурного обладнання (м’ячи, круги, гімнастичні ленти тощо) та мале сучасний музичний супровід. На заняті була використана методика Єфіменко М.М. «Театр фізичного виховання та оздоровлення дітей дошкільного віку».

Після завершення заняття учасники семінару обмінялись досвідом роботи з фізичного виховання, використанням різних форм організації навчально-виховного процесу, обговорили шляхи покращення здоров’я та фізичного розвитку дошкільнят.

Методист РМК з дошкільної освіти   Ліва А.І.

 
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 793 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz