П`ятниця, 19 Кві 2024, 7:09 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 14 » Відбувся районний семінар учителів економіки
10:03 AM
Відбувся районний семінар учителів економіки

Інформаційні і комунікаційні технології, впровадження яких сьогодні є одним з пріоритетних напрямів розвитку освіти, впевнено займають своє місце у навчальному процесі, входять у життя кожної школи в системах освіти різних рівнів. Без їх використання забезпечити рівний доступ до якісної освіти для всіх учнів неможливо.

9 листопада 2016 року на базі Багатянської загальноосвітньої школи відбувся районний семінар учителів економіки  на тему: «Формування економічної компетентності учнів через використання  інформаційно комунікаційних технологій». Вчителі району  відвідали  урок економіки в   11—Б класі на   тему: “Ринковий попит та ринкова пропозиція ”, який підготувала Нейчева Л.З., вчитель економіки Багатянської ЗОШ. Метою уроку було навчити учнів таким основним поняттям: попит, пропозиція, закон попиту, закон пропозиції, крива попиту; формувати вміння застосовувати знання з основних понять товарного ринку та змоделювати в середовищі MS Excel;

Лариса Захарівна за допомогою  інтерактивних форм і методів навчання: комп′ютерні технології, мозковий штурм, дискусія, ділова гра, диференціація, міжпредметні  зв′язки, активізувала учнів  до засвоєння навчального матеріалу. Виконання творчих завдань сприяло не тільки міцному засвоєнню знань, а й розвитку особистості в цілому. Формування навичок самостійної роботи при виконанні практичних завдань сприяє оволодінню прийомами економічного аналізу, розвиває інтерес к предмету.

На семінарі з доповіддю виступила «Впровадження ІКТ на уроках економіки» виступила керівник СП, вчитель економіки Старонекрасівської ЗОШ, Глазиріна О.І..

       Методист районного відділу освіти  Ніколаїця О.Д. підвела підсумки семінару та подякувала всім, хто був присутній на заході.


                

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 564 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz