Середа, 24 Кві 2024, 11:58 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 31 » Відбувся районний семінар вчителів 4-х класів
3:35 PM
Відбувся районний семінар вчителів 4-х класів

Районний семінар учителів      4-х класів

Ми живемо у суспільстві змін, тому кожна людина вчиться упродовж всього свого життя. Саме вчитель початкових класів повинен виховувати любов до навчання, розвивати пізнавальні інтереси дітей молодшого шкільного віку, їхні творчі здібності, формувати уміння самостійно здобувати знання, бути активними.

З метою підвищення професійної майстерності, оволодіння новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями 29 січня 2019 року на базі Кам’янського НВК відбувся районний семінар учителів початкових класів з теми «Розвиток пізнавальної активності учнів через ігрові форми діяльності на уроках в початкових класах».

Гру називають королевою дитинства. Це іскра, що запалює вогник допитливості, зацікавленості та вимагає концентрації уваги, напруження. Вона має здатність організувати радісне життя дітей, наповнити його щасливим змістом. Адже за вмілого використання гра може стати незамінним помічником педагога, засобом самооновлення, самовдосконалення, до того ж – й стимулятором доброго настрою.

В ході семінару педагоги району відвідали відкритий урок з математики у 4 класі, який підготувала вчитель вищої категорії, старший вчитель - Кунєва Любов Олександрівна. На уроці учні вчилися множити одноцифрові числа на багатоцифрові, розв’язувати задачі різними способами, знаходити значення виразів на сумісні дії різного ступеню. Побувавши протягом уроку-гри «У супермаркеті», учні зрозуміли, як важливо мати знання та навички, які знадобляться у житті. Педагог вдало використала на уроці міжпредметні звязки з основами здоровя та економікою. Адже в цьому навчальному році в закладі викладається курс «Початки економіки» в початковій школі, який тісно повязаний з математикою та іншими предметами. Діти також багато нового дізналися про користь овочів, які купували в супермаркеті.

У теоретичній частині семінару вчитель Мірошнікова Н. А., вчитель вищої категорії, познайомила присутніх з розвивальними іграми, основними підходами до організації освітнього процесу, які вона застосовує на уроках математики в початковій школі.

Наступним етапом семінару було ознайомлення гостей з освітнім середовищем НУШ Камянського НВК. Учасники семінару відвідали освітній простір 1-х класів, які розташовані у приміщенні дитячого садка «Роднічок». Завдячуючи оренді, організовано приміщення класних кімнат, спалень, їдальні та спортивної зали для першачків. Класоводи 1-х класів підготували урочисте привітання гостей та продемонстрували фрагменти ігрових вправ з кубом Блума та елементи з використанням LEGO - технологій у форматі НУШ. Адже з 1 вересня 2019 року всі педагоги 4-х класів будуть працювати і вчитися по-новому. І про це слід думати вже сьогодні. Камянський НВК завжди радий зустрічати гостей.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 539 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz