П`ятниця, 19 Кві 2024, 0:40 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Лютий » 4 » Відбувся районний семінар заступників директорів з питань інклюзивного навчання
3:29 PM
Відбувся районний семінар заступників директорів з питань інклюзивного навчання

Семінар заступників директорів у Ларжанському НВК

Проблема інтеграції дітей з особливими освітніми потребами в освітній і соціальний простір відображена в Законі України «Про освіту» та в концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа». Це висуває нові вимоги до фахівців, які беруть участь у впровадженні інклюзивного навчання, що базується на основі професійної співпраці або, так званої, «педагогічної взаємодії».

З метою визначення ролі, участі та відповідальності кожного учасника навчально – виховного процесу і окреслення організаційно – педагогічних умов його діяльності  на базі Ларжанського НВК відбувся семінар «Від інклюзивної політики до інклюзивної культури», у якому взяли участь заступники директорів шкіл Ізмаїльського району, завідувачка методичним кабінетом відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації Кір’як М. Д та методисти РМК Раділова С. С. та Лупов М. М.

Під керівництвом заступника директора з навчально – виховної роботи Ларжанського НВК Бирка Н. І. учасники семінару склали алгоритм дій педагогів за темою «В школі учень з особливими освітніми потребами». Працюючи в групах, створили дорожню карту професіонала, у формі рольової гри змоделювали уроки на запропоновану тему за участю учителя і асистента учителя, проаналізували і дали експертну оцінку діям учителя і асистента на уроці. Методом «Броунівський рух» розробили тематику методичних заходів з педагогічними кадрами, які мають бути в основі річного плану роботи школи на наступний навчальний рік.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 551 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz