П`ятниця, 26 Кві 2024, 11:23 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Відбувся районний семінар-практикум соціальних педагогів
1:15 PM
Відбувся районний семінар-практикум соціальних педагогів

                Життя... Воно дивовижне, непередбачуване,

                                         гірке і солодке, одноманітне і барвисте,

часом сумне чи радісне, але цікаве.

А найголовніше  — дається один раз.

22 лютого на базі Багатянської школи проведений районний  семінар-практикум соціальних педагогів на тему: «Причини та профілактика суїцидальної поведінки дітей та молоді". В роботі семінару  прийняли участь методисти районного методичного кабінету: методист психологічної  служби району – Руснак І.В., методист з охорони  дитинства – Вєлкова В.Б.,адміністрація школи  та 19 соціальних педагогів районних навчальних закладів..

Розпочала роботу семінару соціальний педагог Багатянської ЗОШ Нейчева Л.З, яка розкрила сутність  роботи соціального педагога щодо соціально-психологічного супроводу  суїцидального ризику. Були розглянуті причини та фактори, які впливають на формування суїцидальних намірів та їх  ознаки.

Нейчева Лариса Захарівна проаналізувала  анкетування "Виявлення суїцидального ризику серед учнів шоли". звернула увагу на мотиви та признаки суиїцидальної поведінки.  З метою  формування позитивного ставленння до життя, доброзичливих взаємин в учнівському колективі, підвищення самооцінки і значимості учня для інших, формування впевненості в собі та у власних силах, формування здорового способу життя підлітків  було проведено практичне заняття з елементами тренінгу в якому прийняли активну участь соціальні педагоги району. При презентації роботи були використани матеріали з інтернет сайтів щодо ігр, які сприяють на емоційний стан " Синий кит", "Как стать феей огня из Винкс в домашних условиях", "Беги и умри". Велике враження справив  на присутніх відеоролик " Я не хочу жить. Меня все достало"/https://www.youtube.com/watch?v=_sCyzrW7uqM/ .

Методист Велкова В.Б.ознайомила  з інформацією Головного управління Національній поліції в Одеській області "Про вчинення навмисних самоушкроджень дітьми впродовж 2016року". Учасники семінару підвели підсумки роботи і методист Руснак І.В надала методичні рекомендації педагогам навчальних закладів району та батькам (опікунам, піклувальникам) для роботи з дітьми, схильними до суїцидальної поведінки.

 

Методисти РМК Руснак І.В, Велкова І.Б.

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 484 | Додав: rusnakinna75 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz