П`ятниця, 29 Бер 2024, 2:09 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 14 » Відкриття нових груп в закладі дошкільної освіти "Ромашка" с.Кислиця
10:59 AM
Відкриття нових груп в закладі дошкільної освіти "Ромашка" с.Кислиця

08.12.2017 року в закладі дошкільної освіти «Ромашка» с. Кислиця Ізмаїльського району відбулося відкриття 2 груп, 36 дошкільнят відсвяткували новосілля.

У дошкільному закладі відбулося урочисте свято, підготовлене вихованцями середньої та старшої груп. На урочисте відкриття були запрошені всі небайдужі люди, хто допомогав з ремонтом , адже частину дитячого садка багато років займала початкова школа. Дуже добре, що в наш час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу і роблять це безкорисливо та від щирого серця - це фермери та підприємці села Кислиця: Ніколенко І. С., Чебан П. П., Чебан С. П.,Радєв Д. Д., Ніколенко М. І., Слєпцов М. Т., Яковенко Ю.Ф., Шевченко А. І., Паришкура Є М.,Іванов С. А.,Люльченко В. К., Мінчога В. І., Тарасенко П. О.,Шевченко О. І., Ліскевич В. М., Ліскевич П. В, Єній О.Ф., Сєрдюченко В. А.,Дімброва К. В., Прецуленко А. І.,Паномаренко М. О. На кошти спонсорів було придбано та поміняно систему водопостачання, каналізаційну систему, закуплено кафельну плитку та інвентар для прибирання в куточок для помічників вихователів, фарбу та все необхідне для ремонту.

       Депутатами сільської ради на чолі з головою села Шевченко М. М., за кошти місцевого бютжету було закуплено постільну білизну, рушнички, посуд, штори, дитячі унітази, умивальники, крани, ванночки, кухонні меблі, бойлери. Ініціаторами та самими активними помічниками в рішені проблеми з фінансуванням та проведенням ремонту були депутати районної ради Шевченко А. І. та Дімброва К. В.

     Почесним гостем свята був депутат Одеської обласної ради Волканов В. Д., який теплими словами привітав усіх присутніх зі святом та подарував для нових груп дошки-мальберти. Завдяки ініціативі Волканова Валентина Дмитровича з обласного бюджету було виділено 400 тис.гривень на встановлення нового ігрового знаряддя на майданчиках (гойдолки, каруселі, балансіри, горки) на радість дошкільнятам.

       Відкриття двох груп дало можливість ліквідувати багаторічну чергу влаштування дітей до дитячого закладу.

                                                                              Директор дошкільного закладу «Ромашка» с.Кислиця  Котляр С.І.

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 516 | Додав: rusnakinna75 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz