Четвер, 25 Кві 2024, 2:19 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 24 » Відкриття районної школи молодого вчителя 2018/2019
2:28 PM
Відкриття районної школи молодого вчителя 2018/2019

Учитель! Слово ж яке!..

Учитель…

Він – артист, але слухачі і глядачі не аплодують йому.

Він – скульптор, але його праці ніхто не бачить.

Він – лікар, але його пацієнти рідко дякують за лікування.

Такими словами 19 жовтня розпочала роботу районна Школа молодого вчителя.

Традиційно, щороку, при безпосередній  підтримці райкому профспілки працівників освіти у Камянському НВК відбувається відкриття районної школи молодого вчителя для молодих педагогів Ізмаїльщини. Мета цієї зустрічі залишилася незмінною – прийняти молодих, креативних, талановитих педагогів у велику, дружну, доброзичливу сім’ю вчителів Ізмаїльського району.

Сучасне виховання – дуже складний і відповідальний процес. Ми маємо виховувати грамотну, творчу, всебічно розвинену дитину, адаптовану до життя у сучасному суспільстві з активною життєвою позицією.

Школа молодого вчителя – це творче обєднання молодих педагогів, кожен з яких прагне досягти вершин майстерності, це важлива сходинка професійного зростання. Шкільна країна потребує молодих, творчих педагогів з нестандартним мисленням, готових до інновацій.

У ході семінару молоді вчителі продемонстрували професійні навички, творчі здібності, таланти та готовність розвязати будь-яку складну ситуацію.

Жоден педагог не залишився без уваги, без поради наставників, напутніх слів на 2018/2019 навчальний рік. Досвідом роботи поділились методисти районного методичного кабінету – Кір’як М. Д., Бондарчук Е. К., Кіосєва О. В., Раділова С. С., Вєлкова В. Б., а також вчителі-методисти та старші вчителі Кам’янського НВК – Каралаш О. П., Мірошніков В. М., Червенкова А. А., Лефтерова М. І.

Практичний психолог школи Адоньєва М. С. підготувала тренінг для молодих учителів, завдяки якому учасники спробували неординарно себе представити, створили модель успішного вчителя, визначили свою позицію у шкалі успішності та особисті кроки до професійного успіху.

Багато висновків зробили для себе молоді колеги. Вони зрозуміли, що правильно навчає той, хто навчає цікаво, що для учнів слід бути не лише вчителем, а й товаришем. А головне, завжди і в усьому залишатися людиною і ніколи не зупинятися на досягнутому.

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 555 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz