Четвер, 28 Бер 2024, 1:45 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 10 » Відкриття районної Школи молодого вчителя відбулося в Кам’янському НВК
9:21 AM
Відкриття районної Школи молодого вчителя відбулося в Кам’янському НВК

Для 29-ти  молодих педагогів району розпочалися трудові будні в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах району. Вони провели вже не один урок, відчули радощі, зробили відкриття, пережили перші прикрощі та несподіванки. Вдалося відчути тривогу і смуток, а може, нелегке учительське щастя. І для забезпечення необхідних умов для творчої діяльності молодих педагогів, надання їм допомоги в проходженні ступенів становлення й розвитку системи роботи районний методичний кабінет організував роботу щорічної Школи молодого вчителя, відкриття якої відбулося 7 жовтня на базі Кам’янського НВК. Робота Школи спрямована на розвиток творчих здібностей молодого вчителя, підвищення рівня його професійної майстерності.

Розпочала засідання господиня та ведуча заходу - керівник районної школи молодого вчителя, заступник директора з навчально-виховної роботи Кам´янського НВК Половнюк Марина Миколаївна, яка запросила всіх присутніх у теплій, невимушеній обстановці поспілкуватися про свої перші кроки у вчительській професії.

Молодих педагогів привітала директор НВК Саказли Тамара Андріївна, заслужений вчитель України, заслужений вчитель Болгарії, кавалер ордена княгині Ольги ІІІ ступеню, вчитель географії вищої категорії, вчитель-методист, відмінник освіти України,  педагогічний стаж якої складає більше 50 років. 

       Добрими словами присутніх привітала завідувачка РМК Кір’як Марія Дмитрівна. Вона ознайомила молодих спеціалістів з  правами та обов´язками стажувальників, якими стали з першого дня роботи в школі молоді педагоги; завданнями, які стоять перед молодими педагогами в перший рік перебування в школі.  Також завідуюча презентувала присутнім  структуру  районного методичного кабінету, представила методистів, які будуть на протязі 3-х років опікуватися  та допомагати молодим спеціалістам. З словами підтримки та напутніми побажаннями молодим вчителям виступили методисти районного методичного кабінету Бондарчук Емілія Костянтинівна, Раділова Світлана Семенівна, Нікольчєва Людмила Федорівна, Кіосєва Ольга В’ячеславівна, Руснак Інна Володимирівна.

       З вітальними  словами звернулися до молоді досвідчені вчителі, учителі-майстри Кам´янського НВК:

Чепой Світлана Вікторівна - вчитель вищої категорії,  старший вчитель, вчитель початкових класів.

Топал Оксана Іванівна – вчитель вищої категорії, вчитель англійської мови, переможець районного етапу професійного конкурсу «Учитель року - 2016».

Саказли Тетяна Миколаївна – вчитель  вищої категорії, старший вчитель, вчитель української мови та літератури.

Каіш Наталія Григорівна - вчитель вищої категорії,  вчитель-методист, вчитель фізичного виховання

В другій частині засідання практичний психолог вищої категорії Кирничанської ЗОШ, Куртєва Катерина Костянтинівна провела для молодих педагогів  тренінг щодо визначення  професійної спрямованості педагога, метою  якого було сприяти психологічній адаптації молодих педагогів до умов роботи у школі, підвищити їхню мотивацію професійної діяльності.

Роботу Школи розпочато. Бажаємо молодим педагогам успіхів у професійній діяльності.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 657 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz