П`ятниця, 29 Бер 2024, 5:28 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Червень » 26 » Відпочинок у оздоровчому таборі «Сонечко» при Новонекрасівській ЗОШ
11:50 AM
Відпочинок у оздоровчому таборі «Сонечко» при Новонекрасівській ЗОШ

фото

                                                 Закінчилась табірна зміна,                                                          Повертатись додому нам час,                                                    Залишили шкільні оці стіни,                                                     Хай чекають до вересня нас. 

Ось і закінчилась робота пришкільного табору «Сонечко». Швидко зміна проминула як для дітей , так і для працівників табору. Час, проведений разом, проминув дуже корисно. Діти співали, танцювали, веселились, змагалися, робили ранкову зарядку, приймали повітряні ванни, розважалися і просто були щасливими, тому що вихователі були однією згуртованою командою, розробили багато розважальних та корисних заходів для відпочинку. Вчителі намагалися урізноманітнити заходи, зацікавити вихованців . До роботи були залучені бібліотекар, психолог, соціальний педагог та педагог-організатор школи.

       Бібліотекарем школи Чумаченко О.П. було проведено свято «Казка завітала в гості до нас!» На святі Казки діти демонстрували свою майстерність, винахідливість, акторські здібності. Команди дітей з різних загонів цікаво й майстерно інсценували казку «Ріпка», що в черговий раз підкреслює, що згуртовано і дружньо можна все подолати .Ольга Павлівна підготувала книжкову виставку та вікторину «Сторінками казок», яку провели Мальвіна та Буратіно.      

       Цікавим видався і день перукарів та модельєрів. Переможених не було, оскільки всі, хто виступав, показали високий рівень «професійної» майстерності. Журі конкурсу визначило номінантів:

Карнаух Вікторія (2кл.) - «Міс елегантність»,

Арменчу Дар'я (4 кл.)- «Міс Винахідливість»,

Котова Валерія (1 кл.) - «Міс Глядацьких симпатій»,

Денисова Вікторія (3 кл.) - «Міс Оригінальність».

        День спорту довів, що тільки дружно, організовано, разом, підтримуючи один одного, можна досягти перемоги. У подібних заходах почуття колективізму-головне, тому перемогла дружба.

        Особливо дітям сподобалися День квітів і День рідного краю. Вихованці табору доторкнулися до історичних витоків своєї малої батьківщини, дослідили генеологічні дерева власних сімей, а також досягнення випускників школи. Діти отримали задоволення від перебування на природі, від риболовлі, від співу птахів, від квакання жаб та ігор на чистому повітрі. Робили із задоволенням фото у квітах, в очереті, у луговій травиці , вдихали пахощі цих трав. Діти були щасливі, тому що саме діти вміють радіти таким простим речам. Спостерігаючи за дозвіллям малечі, мимоволі спадає думка, що інколи і нам, дорослим, треба повчитися у наших дітлахів вмінню радіти життю!

        Вчитель музики Калараш В.Г. провела музичний калейдоскоп, мета конкурсу – знайти таланти, а талантів у нас багато. Конкурси «Відгадай музичні загадки», «Зіркова вікторина », «Мозаїка», «Відгадай мелодію», «Збери музичний рядок», «Музичний стільчик», «Ало, ми шукаємо таланти» допомогли дітям виявити свої здібності в різних видах творчості: і в вокалі, і в артистизмі, і в танцях.

        Завершенням табірної зміни стало загальне свято - урочисте закриття. Адміністрація табору на чолі з начальником табору Денисовою І.С. підвели підсумки, і кожен загін отримав грамоту:

1 загін « Зірочки»- у номінації «Юні спортсмени» (вихователь Ісарева О.А.)

ІІ загін «Неунывайки»- у номінації « Юні художники» ( вихователь Кіліміченко В.П.);

ІІІ загін «Сонячний » - у номінації « Юні обдарування» ( вихователь Олініченко С.Л.);

ІV загін «Коники – стрибунці» - у номінації «Найталановитіші» (вихователь Тірон Л.К.);

V загін «Смішарики»- у номінації «Найактивніші» (вихователь Арешкіна Н.І.);

VI загін «Веселка»- у номінації «Юні гумористи» ( вихователь Слюсар Н.С.);

VII загін «Друждній»- у номінації «Юні винахідники» ( вихователь Дечева О. С.).

     Після підведення підсумків відбувся святковий концерт. Діти показали всі свої здібності й дійсно довели, що наші діти - найкращі, найталановитіші.

     Подякувати слід і тим, хто смачні сніданки й обіди готував, хто всіх вчасно годував, дбав про всі калорії, про чистоту, а це - наші працівники кухні: кухар Арєшкіна Н.І., комірник Грамма А.І., кухробітник Кашлева Є.Т., медбрат Білісюк Д.В. та техпрацівники Мінгалєєва О.П, Баранова О.А., Чолака І.С., Полякова О.І..

А наостанок скажем всім:

«До зустрічі , найліпші друзі,

спасибі вам за світлі дні,

що провели в тісному крузі,

за те , що всі , мов квіти в лузі,

з’єдналися і розцвіли».

 

Н.І.Арешкіна педагог- організатор, фото автора.


фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 687 | Додав: andrejjskbkin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz