Четвер, 25 Кві 2024, 9:48 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Лютий » 2 » Відзначення Дня Соборності України в Новонекрасівській ЗОШ
4:42 PM
Відзначення Дня Соборності України в Новонекрасівській ЗОШ

Згідно з планом виховної роботи, з метою консолідації українського суспільства, зміцнення єдності народу навколо ідеї соборності української держави, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання у громадян почуття національної гідності в Новонекрасівській ЗОШ  20, 23-27 січня до Дня Соборності  України  заплановані  та проведені наступні  заходи:

  • Педагогом-організатором     Арешкіною   Н.І   та  вчителем     історії

Пагул Т.П. була проведена тематична лінійка  «День Соборності – день об'єднання народностей». Учні  5-11 кл. долучилися до  Всеукраїнської акції «Живий ланцюг єдності», також учням було продемонстровано презентацію «Україна - одна на всіх, як оберег".

  • Пагул Т.П. для учнів 10 класу провела круглий стіл «Соборність України – ідея єдності українських земель», де учні   мали змогу ознайомитись із фрагментами документального фільму  «Акт Злуки УНР та ЗУНР»  та учасниками державотворення Соборності України;
  • серед учнів 5-11 класів  запланована виховна година     «Хай у серці  кожної дитини живе любов до Батьківщини»  та проведенні інформаційні хвилинки  для учнів початкової школи «У нас одна Батьківщина – наша рідна Україна»;
  • Разом з працівниками БК села Нова Некрасівка та бібліотекарем сільської бібліотеки Учителевою Н.І.  20 січня для учнів 6 класів був проведений виховний захід  «Моя Соборна  Україна» . Наталія Іванівна  підготувала вікторину «Україна - моя Батьківщина» та книжкову виставку-огляд  «Соборна мати Україна - одна на всіх,  як оберіг». Найкращі знавці отримали від директора БК Гончар Т.А. подарунки.
  • Бібліотекарем школи Чумаченко О.П. була підготовлена виставка, присвячена історії національно-визвольної    боротьби початку ХХ століття в Україні з теми «Великі творці Соборності».

 

         Педагог - організатор Арешкіна  Н.І.

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 464 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz