Субота, 27 Кві 2024, 3:16 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Листопад » 19 » Відзначення Міжнародного дня толерантності, в Озернянській школі
4:07 PM
Відзначення Міжнародного дня толерантності, в Озернянській школі

«Ми різні - в цьому наше багатство.

Ми разом - в цьому наша сила»

Вчимося бути толерантними людьми…

В рамках відзначення Міжнародного дня толерантності, в Озернянській школі були проведені наступні заходи:

  • класний керівник 8-В кл. Гергі М.В. провела виховну годину з елементами тренінгу на тему:«Толерантність та нетерпимість». Мета цього уроку була розкрити поняття «толерантність», використовуючи історичні факти, афоризми видатних людей, показати певні рівні толерантної поведінки людини; виховувати чуйність, взаємоповагу, людяність, терпимість, небайдужість, уважність до інших людей, здатність бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе, вчити встановлювати стосунки на доброзичливій основі;
  • вчитель Телеуця А.В. провела урок-бесіду в 7-А кл. на тему: «Толерантність у сучасному світі». Мета уроку: ознайомити учнів з основними рисами толерантної та інтолерантної особистості та дати учням можливість оцінити ступінь своєї толерантності; навчити учнів розпізнати реальне бачення своїх добрих та поганих вчинків, сприяти формуванню ціннісних установок на толерантне спілкування та навичок толерантної поведінки, звичок. Для досягнення цієї мети, учні виконували різні вправи та переглянули мультурок про толерантність, знаходили і обговорювали толерантні та інтолерантні вчинки персонажів даних мультиків.
  • соціальний педагог Севастіян Я.П. провела для учнів 9-А,Б кл. відео лекторій на тему: «Декларація принципів толерантності ООН», також учні вирішували проблемні ситуації та шукали в Інтернеті вислови про толерантність.
  • практичний психолог Гергі А.М. провела уроки-тренінги в 6-х класах, на яких учні пройшли тест«Чи толерантна я людина?».
  • класний керівник 3-В кл. провела виховну годину на тему: «Життя в мирі з собою та іншими». На уроці діти заповнювали дерево «Людських якостей», прикріплювали листя на яких вони написали позитивні та негативні якості оточуючих їх людей та обговорювали про їх ставлення до людей яким притаманні такі якості.
  • вчитель громадянської освіти, Телеуця А.В. в 10А, Б кл. провела уроки у вигляді практичного заняття на тему: «Подолання стереотипів. Толерантність особистості». На даних уроках учні виконували різні практичні вправи з метою знаходження способів подолання стереотипів та забобонів та вирішуючи різні життєві ситуації, дізналися про себе, чи толерантні вони особистості. Також учні переглянули промо-ролик «Будьмо-толерантними».

Мета всіх проведених заходів: розказати учням про важливість толерантного ставлення до людей, вчити бачити індивідуальне в кожній людині; показати, що таке толерантне ставлення до відмінностей; виховувати почуття відповідальності за свої вчинки, знайти в різних ситуаціях якості притаманні толерантній та інтолерантній особистості.

Заступник директора Телеуця А.В.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 344 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz