Субота, 27 Кві 2024, 2:49 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Виставка «Щедрість рідної землі» в Кам’янському НВК
3:36 PM
Виставка «Щедрість рідної землі» в Кам’янському НВК

Виставка «Щедрість рідної землі» в Камянському НВК

Кожен у світі знає: батьківщину та батьків не вибирають. Тому потрібно радіти всьому, що дають нам батьки та рідна земля. А вона, рідна земля, обдаровує нас щедрістю своєю кожної пори року, особливо восени.

У Камянському НВК пройшла виставка «Щедрість рідної землі». Початок виставки – це вихід представників класів у національних костюмах або шкільній формі, з табличками, на яких було вказано, який саме клас представляє учень або учениця. Потім вже групи дітей (по двоє - троє) презентували виставки своїх класів віршованими рядками.

Яке розмаїття робіт побачили гості заходу! Це й чудові поробки з природних матеріалів (соломка, ракушки, зерно, листя, жолуді, шишки, кавові зерна, камінці (галька), гарбузи). Були й картини, виконані з мішковини, ниток, з ракушок, зернят кукурудзи, зернят гарбуза та соняшника, квасолі.

Неймовірно красивими були куточки хліба. Прикрашені колоссям, дубовими та кленовими листочками, просто різнокольоровими кульками, букетами з живих та засушених квітів. Румянобокі короваї хліба стояли на вишитих українських та болгарських рушниках. А біля короваїв розсипалися найсмачніші тістечка, печиво, вафельні трубочки, пироги з яблуками, пісочники, слоїчки з сиром, з яблуками, булочки у формі півників та качечок, мандрики та пампушки. Як нелегко було гостям стояти біля столів зі смаколиками!!!

Виставка пройшла яскраво й весело, багато й щедро. Надовго діти й дорослі запам’ятають щедрі дари нашої землі, чудові роботи своїх однокласників та колежан.

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 623 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz