П`ятниця, 26 Кві 2024, 9:00 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2020 » Жовтень » 3 » Вітаємо з професійним святом!
9:08 AM
Вітаємо з професійним святом!

 

Шановні освітяни!  Дорогі колеги!    

 Від імені районного відділу освіти і від себе особисто щиро вітаю всіх вас, а у вашій особі всіх педагогів району з професійним святом – Днем працівників освіти, Днем учителя.

      День учителя - свято особливе. Це свято всенародне. Його  святкує кожна людина, адже ким би вона не була – президентом, моряком, водієм, лікарем, музикантом, - перш за все вона чийсь в минулому учень! І хочемо ми того чи не хочемо, але в ці святкові дні, всупереч плинові часу,  ми всі, незалежно від професії і посади, яку займаємо, згадуємо і вшановуємо своїх улюблених вчителів, добрих  і водночас вимогливих, і так буде завжди,

  Вчитель - це люди особливі. Недарма кажуть: вчитель - це не професія, а спосіб життя.

        Ваша праця, дорогі колеги - праця скульптора, який з безформної брили обережними руками  ліпить витвір мистецтва. Та якщо скульптор працює з мертвим камінням, то у Ваших руках –  ніжні дитячі душі, які потребують постійної уваги, справжньої душевної щирості і теплоти, віри і любові.

        Так працювати, а точніше – жити дуже непросто, а інколи – просто виснажливо. Ми знаємо як непросто повірити в кожну дитину і переконати її  в тому, що вона зможе, що вона зуміє що, вона - обдарована дитина. Але по-іншому  справжній учитель не може, бо твердо знає з педагогіки: «Якщо вчитель вірить і бачить в учнях краще, то і доброго у них розкривається більше, і знання вони мають міцніші і бажання вчитися тоді не зникає. Талановитий льотчик і письменник Річард Бах написав: «Коли ти  вчиш – ти лише нагадуєш іншим, що вони знають все це так само добре, як і ти».

        Отож, дорогі колеги! Я зичу Вам вчитися, відкривати, здійснювати вчинки та майстерно  нагадувати іншим те, що вони знають так само добре, як і Ви. Ми глибоко вдячні Вам за Вашу самовіддану працю, безмірне терпіння і професіоналізм.

        В останні вересневі дні одна агенція запропонувала  респондентам визначити з 18 професій ту, яка викликає найбільшу довіру. Так от, попри всі зміни і негаразди, що  відбуваються  освіті – професія вчителя посіла І місце. Дорогі вчителі!

        Нам ще вірять і це немаловажно. Я хочу побажати, усім Вам, усім нам віри у те, що наша праця примножить багатство, міць і визнання нашої України, бажаю надії на те, що наші учні переростуть своїх учителів і збудують гідне майбутнє для себе, своїх дітей та онуків. В ці передсвяткові дні, я хочу всім Вам і всім нам побажати, щоб Ваша натхненна та благодійна праця була належно поцінована державою сьогодні, завтра і завжди! Нехай людська подяка надихає Вас на творчу діяльність, а тепло і увага близьких додають Вам сил, впевненості в собі і в майбутньому. Здоров’я Вас, благополуччя, тепла, затишку і добробуту у Ваших оселях.

 

        Щасливі будьте!

        Хай там як:

        Важкі часи, щоденна втома,

        Непорозуміння чи біда…

        Віднаходьте сили знову й знову,

        Пам’ятайте кожен день слова,

        Що допоки вчитель ще чаклує,

        Доти й ця земля іще жива!

 

Тетяна Якименко -- начальник відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації

 

Категорія: Вітаємо! | Переглядів: 8054 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz