Субота, 20 Кві 2024, 3:11 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Вересень » 27 » ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК
10:49 PM
ВІТАЄМО З ВСЕУКРАЇНСЬКИМ ДНЕМ БІБЛІОТЕК

                             Шановні читачі, користувачі бібліотек!
Всіх шанувальників її Величності Книги вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!
Нехай спілкування з книгою в стінах бібліотеки завжди залишається для вас святом, адже саме вона є невичерпним джерелом знать та ідей.

Це свято є всенародним, оскільки кожен з нас почав свій шлях до знань зі знайомства з книгою. Незважаючи на стрімкий розвиток новітніх технологій, бібліотеки залишаються дорогоцінними осередками духовності людини, а праця бібліотекаря заслуговує найвищої поваги та підтримки.
Нехай і надалі високий професіоналізм, компетентність, людяність і відкритість сердець сприяють шляху читача до джерела знань, інформації, краси та духовних надбань людства.

Шановні бібліотекарі! володарі книжок та книжних полиць, покровителі каталогів та картотек, заручники періодичних видань, газет та журналів!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.
Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ми, бібліотекарі, допомагаємо читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.
Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 618 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz