Четвер, 25 Кві 2024, 8:08 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Лютий » 6 » «Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього» під таким гаслом пройшли заходи в Першотравневській школі
9:26 AM
«Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього» під таким гаслом пройшли заходи в Першотравневській школі

З метою підвищення обізнаності шкільної молоді з питань необхідності збереження водно-болотних угідь 2 лютого у Першотравневської загальноосвітньої школі відзначався Всесвітній день водно-болотних угідь, який пройшов під девізом «Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього».

Протягом тижня до відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь долучилися учні, вчителі та батьки школи. Для вихованців 1 класу вчителем Касьяненко Т.І. було проведено віртуальну подорож «Водно-болотні угіддя Одещини». Екскурсію до лиману здійснили учні 2 класу з класним керівником Унгурян Т.І., вихованці дізналися про те, як зимують мешканці водойми. Вікторину «Цікаві факти про водно-болотні угіддя» провів класний керівник 3 класу Паномаренко С.В. Заочну подорож до Біосферного заповідника дельти Дунаю здійснили учні 4 класу з класним керівником Чобан К.М. На виховних заходах розповідалося про важливість збереження екосистеми водних угідь задля збереження біологічного розмаїття, охорони зникаючих видів птахів та рослин, збереження місцевих видів риб.

В рамках відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь в середніх та старших класах було проведено екологічно-освітні лекції на уроках екології, факультативних та позакласних заняттях. Зокрема, бесіду «Чим корисні водно-болотні угіддя» для учнів 5 класу, конкурс-захист рефератів «Землі водного фонду» серед вихованців гуртка «Юний еколог» (6-8 класів) провела Мустипан Н.Д.

Вчителям біології Наумової Н.В. проведено круглий стіл з учнями 9 класу на тему «Болотні угіддя у складі природоохоронних територій України», організовано гру «Скарби боліт», учням 7 класу. Такі заходи були проведені з метою розширення кругозору школярів, виховання підростаючого покоління з усвідомленням вразливості природних екосистем та необхідності їх охорони.

Заступник директора  Паску Н.М.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 769 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz