Вівторок, 23 Кві 2024, 11:25 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Листопад » 3 » Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек пройшов в Кирничанській ЗОШ
3:13 PM
Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек пройшов в Кирничанській ЗОШ

Відповідно до наказу відділу освіти Ізмаїльської районної державної адміністрації від 11.10.2016 року № 134/0 «Про організацію та проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек «Книга і читання – важливий чинник у вихованні духовних цінностей учнів»  в Кирничанської ЗОШ І-ІІІ  ступенів пройшов  Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек .

Місячник розпочався з проведенням шкільної лінійки, на якої учні були ознайомлені з планом проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Урочисто в читачі бібліотеки були прийняти учні 1 класу. Для першокласників було вперше проведено екскурсію по бібліотеці, по дивовижній книжковій країні. Після екскурсії учні ознайомилися з правилами поведінки у бібліотеці, правилами поводження з книгами, дізналися про історію виникнення книги, про те, яку важливу роль відіграє книга в нашому житті. Адже вона допомагає нам у навчанні,самовихованні.

Учні 2-3 класів стали активними учасниками у грі-вікторині «Чарівне коло» . Учні довели, що вони вже підготовлені читачі і самостійно орієнтуються в виборі книг в бібліотеці.

Конкурс малюнків на тему: «Ми читаємо і малюємо» надихнув школярів на створення маленьких шедеврів. В своїх малюнках школярі відобразили красу, чарівність і любов до української казки.

У конкурсі на кращу закладку «В книжечку на згадку-зробимо закладку» приймали  участь учні 2-6класів. В своїх роботах учні  проявили творчій підхід і оригінальність.

Проведено «Хіт-парад улюблених книг» , на якому учні 4 класу презентували свої улюблені родинні книги. 

Не залишилися без уваги і бібліотечна виставка на тему: «Її велич Українська книга», про українську історію, мову та культуру.

Учні 5-8 класів мали можливість ознайомитися з новинками бібліотеки. Проведена екскурсія на тему: «Зупинись на хвилинку, подивись на новинку», з метою популяризації української книги.

Всеукраїнський місячник завершився лінійкою і нагородженням переможців у конкурсі малюнків та конкурсі на кращу закладку.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 780 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz