П`ятниця, 29 Бер 2024, 2:59 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Вересень » 26 » Всеукраїнський семінар-практикум директорів обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства пройшов в Ізмаїльському районі
9:38 AM
Всеукраїнський семінар-практикум директорів обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства пройшов в Ізмаїльському районі

Про проведення семінару-практикуму директорів обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді, станцій юних туристів за темою:

«Стан, перспективи та нові напрями роботи

закладів позашкільної освіти»

 

З 18-21.09.2018 г. Одеським обласним гуманітарним центром позашкільної освіти та виховання був проведений семінар-практикум директорів обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді, станцій юних туристів за темою: «Стан, перспективи та нові напрями роботи закладів позашкільної освіти».

В роботі семінару прийняли участь Макосій Д.І., директор Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання, Проданова О.В., заступник директора ООГЦПОВ, Верещук І.М., головний спеціаліст Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, директори обласних та Київського міського центрів туризму і краєзнавства.

20 вересня учасники семінару працювали на базі позашкільних закладів та загальноосвітніх шкіл № 9, № 10 м. Ізмаїл.

21.09.2018 року семінар продовжив свою роботу на базі Ларжанського НВК. З вітальним словом до учасників семінару звернулись Н.І. Тодорова – голова Ізмаїльської райдержадміністрації, Т.Г. Якименко – начальник відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації.

Азман М.Д., директор Центру дитячої та юнацької творчості Ізмаїльського району, презентувала роботу Центру за темою «Використання різноманіття етнокультур, традицій і звичаїв у роботі гуртків, творчих об’єднань позашкільного закладу».

Під час семінару були проведені екскурсії до етнографічної та історико-краєзнавчої кімнат. Зі своїми презентаціями по темі виступили Якименко Т.Г., начальник відділу освіти та Рудакова С.А., директор Ларжанського НВК.

Яскравим був парад національних культур Бессарабії стежками дендропарку Ларжанського НВК «Чисті криниці традицій і мов ми зберігаємо в рідному краї», який прикрасили своїми виступами учні та вчителі Ларжанського, Матроського НВК, Каланчацької, Новонекрасівської, Суворовської та Озернянської ЗОШ.

Учасники семінару з радістю обмінювались власним досвідом роботи. Цей день був наповнений теплом, гарним настроєм та подарував усім тільки позитивні емоції.

Відділ освіти висловлює подяку колективу Ларжанського НВК та ЦДЮТ за підготовку семінару.

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 367 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz