Четвер, 25 Кві 2024, 6:52 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2015 » Грудень » 14 » Всеукраїнський тиждень права в Старонекрасівській ЗОШ
11:24 AM
Всеукраїнський тиждень права в Старонекрасівській ЗОШ

  Одним із завдань сучасної шкільної  правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці  правознавства просто неможливо, тому в школі щорічно проводиться тиждень права,  який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи.

        Проведення тижня права було спрямовано на те, щоб поглибити знання учнівської молоді про їх права та обов’язки. Цей  тиждень - пропаганда, спрямована на всіх громадян нашої держави. А наша  маленька «держава» (тобто школа) не стала винятком: було розроблено ряд   заходів.

      Всеукраїнський тиждень права розпочався відкриттям загальношкільної лінійки «Права дитини-майбутнє України»., на якій учні 9, 11 класу коротко розповіли про історію започаткування та проведення Всеукраїнського тижня права.

     У  школі були оформлені стенди, випущенні стіннівки «Знай та поважай свої права». Бібліотекарем школи Морозовою К.І. був оформлений  тематичний стенд  «Права людини  - найвища цінність».

      Серед учнів 8 – 11 класів відбувся  конкурс на правовий бюлетень  «Правила і Закони в твоєму житті», в якому активну участь прийняли учні 8 та 9-Б класу.

        Також д ля учнів старшої школи відбулося засідання правового клубу «Феміда» на тему «Підліток і закон».  Під час спілкування діти повторили основні статті конвенції про права дитини, отримали практичні поради для майбутнього.

  Протягом тижня по класах були проведені виховні бесіди «Сторінками Загальної декларації прав людини», а також відбувся Всеукраїнський урок з нагоди проголошення Загальної декларації прав дитини «Права людини»

  Робота по формування правових відносин продовжується і далі. Вона сприяє розширенню правових знань учнів, формує вміння співвідносити в життя норми моралі та прав, застосовувати правові знання в повсякденному житті. 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 533 | Додав: RusL@n03 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz