П`ятниця, 29 Бер 2024, 3:01 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2013 » Листопад » 8 » ЗАГАЛЬНОРАЙОННИЙ УРОК ТОЛЕРАНТНОСТІ
6:52 PM
ЗАГАЛЬНОРАЙОННИЙ УРОК ТОЛЕРАНТНОСТІ
   
Згідно плану відділу освіти Ізмаїльської райдержадміністрації
7 листопада в усіх школах району проведено загальнорайонний урок толерантності щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння.
Метою  заходів, які були проведені в школах району  було розкриття поняття «толерантності», розвиток адекватної самооцінки в міжнаціональному середовищі, навчити учнів аналізувати, приймати рішення, виховання спостережливості, уважності до людей інших національностей, здатності бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе, вчити встановлювати стосунки на доброзичливій основі, сприяння формуванню ціннісних установок на толерантне спілкування та навичок толерантної поведінки, звичок, виховання чуйності, взаємоповаги, людяності, терпимості і небайдужості. До організації уроку були залучені практичні психологи, соціальні педагоги, класні керівники та педагоги – організатори.
Форми проведення загальнорайонного уроку відрізнялись своєю різноманітністю та тематикою: «Людина починається з добра», «Виховання культури толерантності», тренінги «Ми-толерантні», психологічні уроки «Ксенофобія – падіння моралі», «Ми всі рівні», круглі столи «Ксенофобія і расизм - це мода чи негативний прояв?», «Одещина - наш спільний дім», «Чужого горя не буває», диспути «Різні люди – різні погляди», «Право і мораль». В шкільних бібліотеках оформлені тематичні книжкові виставки «Кожна раса- планети окраса», «Расизм і ксенофобія: реальність та вигадки», «Ізмаїльщина - багатонаціональний край», «Суцвіття національностей рідної Бесарабії».
Категорія: Новини освіти Ізмаїльського району | Переглядів: 740 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz