П`ятниця, 26 Кві 2024, 8:34 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Травень » 21 » Загальношкільне свято«Єдина родина» проведено в Матроському НВК
9:11 AM
Загальношкільне свято«Єдина родина» проведено в Матроському НВК

Міжнародний день сім’ї,  встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році, щорічно відзначається 15 травня. З сім’ї починається життя людини, тут відбувається формування її як громадянина. Вона - джерело любові, поваги, солідарності та прихильності.

   Одним із пріоритетних напрямків діяльності Матроського НВК обрано родинні цінності у вихованні громадян України на основі співпраці школи і батьків, залучення громадськості до життя закладу.  З цією метою 13 травня  проведено загальношкільне свято «Єдина родина», яке  пройшло у вигляді змагань.  Для участі в конкурсній програмі  заздалегідь були запрошені представники сімей учнів початкових класів. Перший клас представляла сім’я Заїкіних, 2 клас – сім’я Гіржу-Квітки, 3 клас – сім’я Олейниченко- Березінських, 4 клас – сім’я Савінових-Маркових. Дружні команди підготували емблеми, девіз та презентацію своїх родин, в конкурсній програмі мами , татусі та діти демонстрували свої кулінарні здібності, вміння забивати цвяхи та пришивати ґудзики, в спортивних естафетах виявили силу та витривалість, спритність та злагодженість.  Прекрасно, коли в сім’ї панують мир і злагода, взаєморозуміння, повага, любов, вірність, теплота, затишок. Переможцями конкурсу стали сім’ї  Гіржу-Квітки та Савінових-Маркових. Спонсором свята виступив депутат сільської ради, фермер села Матроска Волков Дмитро Олегович. Технічну підтримку та музичний супровід забезпечили вчитель музичного мистецтва Львович Віра Львівна та організатор культурно-масових справ села Матроска Кашніков Володимир Вікторович.

  Конкурсна програма була підготовлена класними керівниками 5 та 6 класів Куликовим Андрієм Васильовичем та Ромащук Оксаною Миколаївною. Талановиті восьмикласниці Бурова Діана та Лапановська Анастасія порадували всіх присутніх своїми піснями.

    Наше свято – це ще одна сходинка до сімейного зближення, до родинного єднання. Щоб життя було цікавим і захоплюючим, творчим і багатим, усім треба жити у дружбі й мирі, адже тільки у такій співпраці усім буде цікаво, комфортно і затишно.

   Нехай цей захід стане для кожного з нас продовженням великого сімейного щастя і вагомих досягнень для кожної сім´ї.

Стоянова Лариса Михайлівна, в.о. директора Матроського НВК

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 581 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz