П`ятниця, 26 Кві 2024, 3:11 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Вересень » 26 » Загальношкільні батьківські збори проведені в Кам"янському НВК
12:13 PM
Загальношкільні батьківські збори проведені в Кам"янському НВК

Загальношкільні батьківські збори

Школа – осередок освіти в будь-якому селі чи селищі. У ній формується майбутнє нації, у ній отримують знання наші діти, розвиваючи і формуючи свої вподобання й таланти. Школа не може існувати без дітей, але й без батьків, без їх участі її теж не було б.

  1. вересня 2018 року в Кам`янському НВК відбулися загальношкільні батьківські збори, під час яких було розглянуто такі питання: «Профілактика насилля в сім`ї та дитячої жорстокості в освітньому середовищі» (доп. соціальний педагог НВК Чайковська С. В.); «Про підсумки 2017/2018 навчального року» (доп. директор Кам’ янського НВК Половнюк М. М.). на батьківські збори були запрошені голова сільської ради Лефтеров І. А., настоятель Свято-Успенького храму отець Олександ.

Соціальний педагог НВК Чайковська С. В у своїй доповіді порушила досить серйозне питання булінгу в школі. Тема шкільного цькування – одна з найактуальніших тем сьогодення. Світлана Вікторівна привела статистичні дані про булінг у світі та в Україні зокрема. Розповіла про ознаки цькування та його наслідки, про методи запобігання цьому негативному явищу.

Директор НВК Половнюк М. М. у своєму виступі, що супроводжувався мультимедійною презентацією, здійснила аналіз освітнього процесу в НВК за минулий 2017/2018 навчальний рік та акцентувала увагу присутніх на спільній роботі школи і сім’ї щодо покращення якості освіти.

У ході зборів порушувалося питання щодо користування учнями мобільними телефонами під час освітнього процесу. Заступник директора з навчально -виховної роботи Чепой С. В. ознайомила присутніх з інформацією про те, як користуватися мобільним телефоном, де його тримати під час набору абонента, в транспорті, під час грози, вдома під час відпочинку.

З цього питання виступи доповнили Саказли Т. М., Мірошнікова Н.А., Мірошніков В. М., Кононенко О. В., Рашкова Т. Г., Миндру В. Ф. Вчителі та батьки висловили свої міркування стосовно того, як уникати невиправданого користування мобільними телефонами на уроках. Більшість батьків погодилися із тим, що не варто дітям користуватися мобільними телефонами під час освітнього процесу.

Батьків також було ознайомлено з переліком гуртків та спортивних секцій що діють при Кам`янському НВК та з графіком їх роботи

Підводячи підсумки зборів, директор НВК Половнюк М. М. подякувала батькам за підтримку і розуміння та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 669 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz