Вівторок, 23 Кві 2024, 6:37 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 15 » Заходи до Дня захисника України в Саф’янській ЗОШ
5:42 AM
Заходи до Дня захисника України в Саф’янській ЗОШ

13 жовтня відбулися змагання серед учнів 9-10 класів з прикладних видів спорту. В стрільбі з пневматичної гвинтівки прийняло участь 27 школярів, які були зібрані в 3 команди. За результатами 4 учні були відібрані для участі у районних змаганнях по кульовій стрільбі з малокаліберної зброї.

Серед юнаків та дівчат по перетягуванню канату та армреслінгу переможцями виявилася команда учнів 9-Б класу. За результатами підтягування більшість хлопців виконали нормативи згідно програми курсу «Захист Вітчизни».      

Цього ж дня з учнями 10 класу відбулася зустріч контрактника ДПСУ Запорожан Д.Ф. Вона ознайомила учнів з умовами вступу громадян України на службу за контрактом у ЗСУ та відповіла на питання, що цікавили учнів, розповіла про умови матеріального забезпечення під час виконання обов’язків

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою  залучення  дітей до джерел національної історії, культури, сприяння патріотичного виховання, осмислення себе, своєї особистості як частини великого українського народу, пробудження  національної свідомості,  загартовування дітей фізично i морально  13 жовтня 2016 р. для учнів 5-7-х класів в школі пройшов захід «Ми – нащадки козацького роду», підготовлений педагогом – організатором Герасімовим С.О. та членами учнівського самоврядування.

             Для участі класам необхідно було організувати команду з назвою та девізом на патріотичну тематику.

             Ведучими заходу були Президент школи, учениця 10 класу   Білоброва О. та Міністр культури Матенко І. Журі, у складі директора школи Тарасенко Н.А., заступників директора з навчально-виховної роботи Бєлової М.О. та Георгієвої Н.А., вчителя фізичної культури Дмитрашка А.А. та вчителя історії Васюкової Т.М. оцінювали  учасників у різноманітних змаганнях.

             Перші чотири конкурси: «Переправа через річку», «Потяг», «Як козаки картоплю саджали» та «Конкурс стройової пісні» дали змогу школярам виявити такі фізичні якості, як силу, швидкість, витривалість та вокальні дані.

 

             Завершився захід «Парадом вишиванок», в якому прийняли участь усі бажаючі.

             Перемогу у змаганнях здобули команда 7 класу(кл. кер. Степанова Р.І.), ІІ – 6 клас (кл.кер. Єребакан М.П.), ІІІ – 5-Б клас (кл. кер. Тараненко О.І.).

             Проведений захід спонукав до наслідування  кращих рис характеру козаків: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу, сприяв   вшануванню  мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві.

 

 

 

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 638 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz