Четвер, 25 Кві 2024, 3:46 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 13 » Заходи до Дня Збройних Сил України пройшли в Утконосівській школі
3:18 PM
Заходи до Дня Збройних Сил України пройшли в Утконосівській школі

25 років, які минули з моменту проголошення незалежностіУкраїни, вже стали надбанням історії. Протягом цих років Збройні сили України пройшли непростий шлях становлення.  І сьогодні вони є гарантом забезпечення захисту суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості нашої держави. Ми віримо в перемогу наших воїнів, які і зараз з почуттям гідності та патріотизму воюють на сході України, відстоюють ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного суспільства.

Багатовипробувань та негараздіввипало на долю українців у боротьбі за свободу та незалежність. І завжди в ційборотьбі поруч із народом йшов воїн-солдат.

Педагогічний колектив Утконосівської ЗОШ приділяє велику увагу військово-патріотичному вихованню підростаючого покоління. До Дня Збройних Сил України відбулася урочиста лінійка «Що означає бути патріотом?»,яку підготувала педагог-організатор Середа У.І та учні 10-11класів.Під час заходу звучали теплі слова про славних захисників нашої Вітчизни, про наших дідів, які здобували перемогу над ворогами. У виконанніучнівшколи гордо пролунавгімнУкраїни та ліричнівірші.

6 грудня, члениради шкільного об’єднання «Істоки»поклали квіти до сільського пам’ятнику загиблих воїнів у Другій Світовій Війні. Протягом тижня були проведені виховні години на тему «Україна – суверенна і незалежна держава» для учнів 5-11 класів та «Щоб у серці жила Батьківщина» для учнів 1-4 класів.Учні 8-11 класів оформили виставку стінгазет  «Збройні Сили України на сучасному етапі».Бібліотекар школи Волченко Л.П. оформила тематичну виставку літератури пов’язану з проголошенням Україною незалежності.

З метою виховання почуття патріотизму,національної свідомості та гордості за свою Батьківщину,для учнів 10-11 класів був організований вечір військово-патріотичних змагань «Майбутній захисник», який  підготували вчитель курсу «Захист вітчизни», Кулава Я.І. та педагог-організатор Середа У.І. Учні мали змогу позмагатись в наступних конкурсах: стрільба, евакуація, збирання та розбирання магазину, підняття гирі вагою 16 кг, віджимання від підлоги. Наші хлопці довели, що вони справжні патріоти та гідні називати себе майбутніми захисниками нашої Держави.Переможцями змагань стали учні 11-А класу, класний керівник Залож Г.Г. Команди були нагороджені почесними грамотами. 

Всі заходи були спрямовані на формування національної свідомості школярів, виховання поваги до громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу.

Щира шана і подяка

Хлопцям, молодим солдатам,

Що строкову службу чесно

Сприйняли, як борг почесний!

Захищають мир, свободу

Служать рідному народу!

Педагог-організаторУтконосівської ЗОШ Середа У.І.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 1870 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz