П`ятниця, 26 Кві 2024, 1:28 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Грудень » 19 » Заходи з профорієнтації в Новонекрасівській школі
2:45 PM
Заходи з профорієнтації в Новонекрасівській школі

                                                                                             Вибір професії — невід’ємний етап у житті кожного, хто здатен працювати. Рано чи пізно ми всі виходимо на  роздоріжжя, щоб серед тисячі   шляхів обрати свій, єдиний. І тут важливо не помилитися — віддати перевагу тій  професії, яка найбільше відповідає здібностям, покликанню,знанням,потенціалу.

 

Заступником директора Мітакі Л.М. та вчителем трудового навчання Чумаченко О.П. були проведені заходи з профорієнтації серед учнів 9 -11 класів. Учням була надана теоретична база знань про професії які є затребуваними на ринку праці. Проведені екскурсії до Центру сімейної медицини, де учні ознайомилися з медичними професіями: терапевтична медична сестра , лікар – терапевт, лікар – стоматолог, лаборант, дитяча медична сестра.

Учні відвідали Відділення звязку, де ознайомилися з функціональними обовязками оператора – касира пошти . Цікавим були відвідування магазинів (продовольчих та промислових товарів) , де учні змогли простежити специфіку роботи продавчинь - ваги, приймання товару, документація, сертифікати якості.

Наступними ознайомленнями були відвідування РАМК «Новонекрасівський». Старшокласники ознайомились із професією бухгалтер, де працівники пояснили специфіку і відповідальність їх роботи. В школі діти ознайомились з професією токар, де змогли спостерігати за роботою працівника з обслуговування , тут діти могли реально побачити як можна реанімувати зіпсовану річ .

Вибір професії – як і всякий вибір – це прийняття рішення при великій кількості альтернатив і необхідності враховувати різні фактори. Тому важливо проводити такі навчально-виховні заходи у школі !

 

Заступник директора Мітакі Л.М.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 242 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz