П`ятниця, 29 Бер 2024, 10:58 AM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 14 » Закінчив роботу літній мовний табір«Smile»в Лощинівській школі
5:05 PM
Закінчив роботу літній мовний табір«Smile»в Лощинівській школі

В Лощинівському ЗЗСО І-ІІ ступенів закінчив роботу літній мовний табір лінгвистично-культурно-спортивного напрямку «Smile». Діти з захопленням відвідували табір, грались і змагались, розвивали і вдосконалювали знання англійської мови.

Метою роботи мовного табору було розширення кругозору школярів, ознайомлення з загальними відомостями за темою проекту. Кожен день перебування в таборі був присвячений окремій темі: «День відкриття табору», «День здоров’я та спорту», «День охорони довкілля», «День захисту дітей», «День дитячої творчості», «День квітів», «День подорожей», «День закриття табору».

Одним з найцікавіших днів перебування в таборі був «День квітів». В контексті даної теми учні повторювали назви кольорів англійською мовою, робили яскраві малюнки та фігурки квітів, а також грали у тематичні мовні ігри, зокрема в гру «Квітковий марафон».

Підводячи підсумки, можна сказати, що мети, заради якої було відкрито мовний табір, досягнуто. Школярі проводили дозвілля весело, розширювали світогляд, практикувалися у спілкуванні англійською мовою. Учні змогли реалізувати себе в творчих завданнях, мали змогу проявити свої творчі здібності, навчалися використовувати граматичний та лексичний матеріал англійської мови, отримали практику усного мовлення.

Отож, можна констатувати, що перший сезон мовного табору «Smile» пройшов вдало. Це дає підстави для сподівань щодо щорічної його роботи.

 

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 456 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz