Четвер, 25 Кві 2024, 7:33 PM
Вітаю Вас Гость | RSS
Головна
Меню сайту
Методичний портал
Перлини мудрості
Афоризми
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Червень » 11 » Завершив свою роботу літній мовний табір в Багатянській школі
11:31 AM
Завершив свою роботу літній мовний табір в Багатянській школі

Літній мовний табір «BRIGHT SUMMER»

Надовго запам'ятають учні Багатянської ЗОШ два тижні перебування в мовному таборі «BRIGHT SUMMER». Адміністрація школи та вчителі занглійської мови вибрали лінгвистично-культурно-спортивний напрямок для того щоб, діти відпочиваючи від класичних уроків, граючи і змагаючись, розвивали і вдосконалювали знання англійської мови.

Кожен день перебування в таборі був присвячений окремій темі: «День англійської мови», «День у європейської столиці», «День культури», «День мистецтва», «День квітів», «День довкілля», «В гостях у англійської королеви». Вибираючи тематику, вчителі переслідували окремі цілі: зацікавити учнів вивчати іноземні мови, практикувати розмовну мову, поєднати навчання із захопливим відпочинком, підвищити мотивацію до подальшого удосконалення іноземної мови, розвивати культуру іншомовного спілкування, виховувати любов до природи рідного краю.

Особливо цікавими були для дітей рольові ігри «Перекладач» (болгарської, російської, української та англійської мов). Це був справжній спектакль! Діти навчалися не боятися помилок і питань.

У «День Довкілля» учні разом зі своїми вчителями здійснили екскурсію до озера Катлабух, насолодившись ще раз красою рідного краю. Повернувшись в школу, діти створили «Червону книгу» озера.

Одним з найяскравіших днів перебування в таборі був «День мистецтва» діти представили фрагмент постановки з казки «Попелюшка» і «Троє поросят».

Незабутнім для дітей залишиться останній день перебування в таборі, який називався «TeaPartywithEnglishQueen». Королева Єлизавета ІІ частувала дітей холодним чаєм з лимоном, а діти радували її віршами, піснями і театральними постановками, які були підготовлені за допомогою вчителів англійської мови ГеновоїГ.М., Владінової М.Г., педагога-організатора Арделян Ю.В. і студенткою-практиканткою англо-німецького відділення ІДГУ Станкової О.І.

Щасливі і задоволені діти покинули мовний табір.Попереду їх чекав щасливий літній відпочинок.

Учитель англійської мови Генова А.Н.

Категорія: Вісті з шкіл району | Переглядів: 500 | Додав: ZAVRMK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Цей день в історії
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz